Първата практична книга-учебник в България за това да разгадаеш хороскопа си: поеми контрол над всички сфери от живота си с помощта на звездите!

Какво получаваш в книгата:

"Открий невидимите връзки между звездите и душата си: астрологията като път към дълбокото самопознание, устойчиви взаимоотношения и персонален растеж"

От 24,99 лв. само 19,99 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Астрологията е древна наука и датира още от зората на човечеството. Археолозите са открили пещерни рисунки, бивни на мамути и кости, на които са изобразени фазите на Луната. А картите на звездите са съществували много преди картите на Земята.

Човечеството винаги е било изправено пред страха от неизвестното и промяната. Наблюденията над природните цикли, движението на звездите и 7-те видими планети са се превърнали в първия ориентир за хората относно това, което предстои.

Искаш да разгърнеш пълния потенциал, който носиш в себе си?

Това знание е само на няколко страници разстояние от теб. Знание, което е било част от културното наследство на човечеството от хилядолетия и е проверено през времето.

"Разгадай Хороскопа си" е първата книга по астрология на български, която ти предоставя цялостен поглед към астрологичните принципи и техните практични приложения.

Възползвай се сега и открий това, което до момента ти е било скрито! Осъзнай връзките между звездите и собствената си душа, и как те могат да те насочат към по-добър живот.

Разбирането на астрологията и нейното влияние върху твоята личност и взаимоотношения може да ти донесе цялостна промяна и нова перспектива.

Дай си шанса да откриеш нови измерения на самопознание и личен растеж. Не изпускай тази уникална възможност!

Астрологията е като карта на душата ти, разкриваща възможни пътища, склонности и изпитания, пред които може да се изправиш. Чрез познаване на астрологичния си профил, ти отваряш вратата към по-дълбоко самопознание и разбиране на характера и мотивите си.

Когато разбереш, как звездите работят в живота ти, това не само разкрива потенциалните ти силни и слаби страни, но също така ти помага да разбереш, как да използваш този потенциал за постигане на целите си.

Създавайки хармония между теб и планетите, ти създаваш условия за емоционален, духовен и физически баланс. Това е ключът към успешен, здравословен и щастлив живот. Ако системата ти е в баланс, можеш да създадеш живот, пропит със смисъл, радост и удовлетворение.

Повече информация за автора на книгата:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Имаш възможността да разбереш дълбоките тайни на астрологията лесно и ефективно с "Разгадай хороскопа си".

Благодарение на този наръчник, ще научиш как да анализираш и интерпретираш своя собствен хороскоп, откривайки по този начин ключовете към личния си енергиен баланс и духовно развитие.

"Разгадай хороскопа си" е книга, която събира в себе си древни астрологични методи и знания, подходящи за хора, които искат да научат повече за себе си и хората около тях.

Сега е твоят момент да откриеш най-ефективните начини за самопознание и разбирателство чрез астрологията, помагайки ти да се справиш с предизвикателствата на живота.

Вероятно си мислиш:

Нормално е да мислиш всичко това.​

Най-вероятно си тествалa всевъзможни практики и много малко от тези неща са ти помогнали да балансираш живота си.

Това, от което се нуждаеш е нещо, което работи и то бързо. С дълготрайни ефекти, за които не е нужно да отделяш много време.

Няма защо да се чувстваш изморен/а и объркан/а от всевъзможни дейности и техники.

От всички странни техники, винаги си знаел/а, че има нещо, което работи, просто още не си го намерил/а.

Днес е обратното - то те намери! Звездите те обичат!

Ако си като повечето хора, които не искат да прахосват време, то значи си на правилното място. Методите и практиките в книгата са описани и илюстрирани така, че да се ориентираш бързо какво да правиш, за да постигнеш нужните резултати.

Дългогодишната кариера и специализации в областта на астрологията на Мими Дончева са гаранция, че методите и знанията, описани в "Разгадай хороскопа си", са ефективни. Стотици хора, с които Мими е работила през годините, са преоткрили своите животи чрез астрологическото самопознание.

Излизането от зоната на комфорт може да е страшно, но "Разгадай хороскопа си" предлага път, който може да ти промени живота. Много хора като теб вече са открили този път към по-добро самопознание.

Астрологията предлага уникален поглед към въздействието на космическите сили върху ежедневния ни живот. В съвременния стресиращ свят, особено за хората в България, познанието на звездите може да бъде ключ към по-добро емоционално състояние.

Негативната околна среда или токсичните отношения не са нещо, което можеш да промениш незабавно, но с "Разгадай хороскопа си" ще можеш да разбереш как да се защитаваш и подобряваш на енергийно и емоционално ниво.

Може би вече се чудиш какво е толкова специалното на тази книга?

Методите, описани в "Разгадай хороскопа си", предоставят тотално нов подход към самопознанието и комуникацията с другите.

Освен гама от астрологически техники и подходи, от които можеш да избираш за своето ежедневие, книгата включва и детайлно описани и илюстрирани астрологически профили и прогнози.

Ще можеш да приложиш тези методи на всяко място, давайки ти предимство за живот по твоите правила.

А ти от кои хора си: скептик и изследовател?

Веднъж, в средата на 20-ти век, Френсис и Майкъл Гаукелън, майка и син, решават да се захванат с една амбициозна задача. Те искат да разберат дали астрологията, древната наука, която хората често смятат за псевдонаука, има каквато и да е основа в реалността.

Започват обширно статистическо изследване, в което събират данни за хората и техните професии, заедно с точната дата, час и място на раждане. Те искат да знаят дали определени планетарни позиции при раждане корелират с избора на професия или с други житейски обстоятелства.

И след години на труд и изследване, те стигат до изненадващо откритие. Успехът в някои професии като медицина и спорт има статистически значима корелация с определени планетарни позиции.

И тогава, научният свят е шокиран. Резултатите предизвикват смут и интерес. Въпреки критиката и съмненията, Френсис и Майкъл стоят твърдо зад своите данни и анализи, създавайки вълна от нов интерес към астрологията като предмет на научно изследване.

И така, историята на Гаукелъните остава като един от най-интригуващите моменти в изследването на астрологията, като отваря врата за допълнителни изследвания и обсъждания по темата.

Какво получаваш в книгата:

24,99 лв. 19,99 лв.

Автограф за първите 2 000 човека на книгата + намаление! Вече над 1 600 човека купиха книгата. Побързай, за да получиш най-добрите условия!

Какво казват хората за други книги на Мими:

Преодолей препятствията и неравновесието в живота си с новата книга "Разгадай хороскопа си" от Мими Дончева. Тази книга предлага интегриран астрологичен подход към разбирането на твоя характер, съдба и възможности.

Много от учениците на Мими вече са преоткрили себе си и своя живот, след като са следвали нейните методи и насоки, основани на астрологическия анализ.

В един свят, където времето и енергията са ограничени, е лесно да се изгубиш и да се чувстваш незадоволен. "Разгадай хороскопа си" ти предлага конкретни инструменти и насоки, които ще те помогнат да разбереш по-добре себе си и да постигнеш целите си в живота.

Помни, промяната започва от теб! Не пропускай възможността да откриеш дълбочините на астрологията като ключ към самопознанието и благополучието.

Как да откриеш себе си:

Един обикновен ден, Леа, младата астроложка, се натъкна на необичайна книга в антикварната книжарница, където често ходеше. Заглавието бе "Разгадай хороскопа си," и нещо в нея я привлече. Още на място започна да чете и скоро осъзна, че това не е обикновена книга по астрология.

Книгата не само разкриваше тайните на познаване на себе си чрез звездите, но и предлагаше практически съвети за преодоляване на лични и социални проблеми. След като приложи знанията и методите от книгата, Леа забеляза драстични промени не само в професионалния си живот, но и в личните си отношения.

След месеци на усърдна работа и применение на новите си познания, Леа стана не само по-добър астролог, но и по-добър човек. Тя научи как да разбира и анализира не само себе си, но и хората около себе си. Това коренно промени нейната професионална практика и жизнената й философия.

Хората, които преди това бяха скептични към астрологията, сега започнаха да се завръщат при нея, благодарение на съветите и методите от "Разгадай хороскопа си," които реално променяха живота им към по-добро.

И така, в края на своя героичен път, Леа реши да сподели своите нови познания и прозрения, като добави нов раздел в своите курсове и семинари. "Разгадай хороскопа си" не само промени живота й, но и стана инструмент на промяна в животите на много други хора.

Леа осъзна, че истинската магия на астрологията не е в простите предсказания, а в дълбокото самопознание и умение да се помага на другите. Оттогава нататък, тя не беше просто астроложка, а една по-добра и по-мъдра жена, истински светлинодържател под звездното небе.

Допълнителна информация за книгата:

Страници: 266

Корица: Мека

Цена: 17.99 лв.

Съдържание: Текст + изображения

Автор: Мими Дончева

Какво получаваш в книгата:

24,99 лв. 19,99 лв.

Автограф за първите 2 000 човека на книгата + намаление! Вече над 1 600 човека купиха книгата. Побързай, за да получиш най-добрите условия!

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"