IMG_0282 (1)

Силви Саймън

Рейки учител, енергиен терапевт

В детството си Силви има силна интуиция, която, обаче, напълно е потиснала в зряла възраст, заради изразена рационалност. Дълго време работи на мениджърска позиция в международна компания, където значение имат само статистиката и фактите.

Но един ден се разболява сериозно. Получава симптоми като замаяност, сърцебиене, повтарящи се инфекции и хронично изтощение, за които лекарите не намират обяснение. Особено световъртежът прави живота й непоносим. След посещения при десетки специалисти, няколко болнични престоя и разминаващи се диагнози, не й остава друго, освен да се довери на интуицията си. Така открива храненето по метода на Антъни Уилям, както и алтернативната медицина. Нейният положителен опит с тях й помага да осъзнае, че има явления, които (все още) не могат да бъдат обяснени рационално.

Това я мотивира да развие интуицията си чрез рейки и енергийна работа. Започва да се интересува от духовност и открива ясновидските си умения. Отключва все по-голям достъп до своя Вътрешен глас и се доверява на съобщенията, които получава от духовния свят.

Към момента Силви Саймън предлага лични консултации и енергийна терапия. Автор е на книгата „Kochen, Genießen, Heilen“ (засега издадена само на немски език), която е посветена на хранененто по метода на Антъни Уилям.

Още за Силви Саймън виж на: https://bg.silviesimon.com

Други служители