Първото 21-дневно йога предизвикателство в България по системата на Мими Дончева: Разсеяна? Заета? Извън формаа? Върни се на постелката с 21-дневното йога предизвикателство: Забавна, вдъхновяваща и напълно изпълнима програма за домашна практики.

Какво получаваш в програмата:

Искаш ли да трансформираш живота си и да постигнеш хармония в тялото и ума? 21-дневното предизвикателство ти предлага практична програма от йога упражнения, водени от Мими Дончева, която ще ти помогне да подобриш гъвкавостта, силата и баланса си. Това предизвикателство е подходящо за начинаещи и средно напреднали. Започни днес и открий ползите от йогата - физическо и психическо здраве, по-малко стрес и повече енергия.

На 21 юни празнуваме световният ден на йога. Поради тази причина обучението е намалено с -50% до края на месеца.

128 лв. 64 лв

Намалението е валидно до 30.06 в 23:59 ч.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Ползи от 21-дневното предизвикателство:

⭐️ Подобрява гъвкавостта и силата на тялото

⭐️ Увеличава баланса и координацията

⭐️ Намалява стреса и напрежението

⭐️ Подобрява физическото и психическото благосъстояние

⭐️ Помага за постигане на хармония в тялото и ума

⭐️ Увеличава концентрацията и яснотата на ума

⭐️ По-качествен сън

⭐️ Подобрява самочувствието и повишава нивото на енергия

⭐️ Може да се практикува от удобно за теб място

Информация за видеата по модули:

Примерно видео от програмата:

*Това видео е част от Модул 1: Набери скорост, урок 1: Практика с полза за ставите на краката и гръбнака + дихателна практика.

Повече информация за Мими Дончева:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Проучване относно йогата:

Според изследване, редовното практикуване на йога намалява нивото на стрес с 33% и подобрява общото психично благосъстояние с 25%.

Дългогодишният опит и редицата специализации в сферата на здравето и личностното развитие на Мими Дончева са гаранцията, че методите, които са представени в програмата са ефективни. Тези методи са променили животите на стотици хора, с които тя е работила през годините.

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт, но това може би е решението, което отдавна търсиш. Много други хора като теб търсят същото и го намират!

Какво получаваш в програмата:

128 лв. 64 лв

Намалението е валидно до 30.06 в 23:59 ч.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какво казват хората за Мими Дончева и онлайн програмите:

Какво получаваш в програмата:

128 лв. 64 лв

Намалението е валидно до 30.06 в 23:59 ч.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

© 2023 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност