1-месечна програма за сигурен напредък в йога: Йога 30 дни Х 30 минути

Безплатен преглед на част от програмата:

*Това видео е част от Модул 1: Раздвижи се, урок 1: Йога за освобождаване на нервно напрежение

Искало ли ти се е да имаш ръководство с инструкции за това как да напреднеш в йога и да създадеш полезен навик? Обучение, в което получаваш най-доброто от най-добрите?

Това обучение "Йога 30 дни Х 30 минути" ще превърне любовта ти към йога в приключение на развитие и баланс. Ще успееш да навигираш през ежедневието си с верен приятел, който ще ти помогне да разпускаш + да научаваш нови техники.

216 лв. 108 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.07 в 23:59 ч.

Съдържание на онлайн програмата:

Продължителност: 15 часа и 50 минути

🏆 След завършването получаваш сертификат

🧘 8 инструктори:

-Мими Дончева

-Юлия Савова

-Даниела Събева

-Теодора Рачева – Деви

-Димитър Германов

-Яна Пеева

-Георги Ранчев

-Д-р Мариян Иванов

⭐️ 4 учебни модула

⭐️ Общо 30 видеа по 30 минути

Информация за видеата по модули:

Повече информация за Мими Дончева:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Проучване относно йогата като полезен навик:

За целите на това проучване, група от 100 души на възраст от 18 до 65 години са се ангажирали да практикуват йога в продължение на 30 дни, по 30 минути на ден. Участниците са били подбрани така, че да отразяват различни нива на физическа активност, здравословно състояние и предишен опит с йога.

Резултати:

След 30-дневния период на практика на йога, участниците докладват следните промени:

Подобрена физическа форма: Повечето участници докладват за увеличаване на гъвкавостта, силата и баланса.

Подобрено психическо здраве: Мнозина участници докладват за намаляване на стреса и притеснението, както и за подобрение на настроението и общото благосъстояние.

Подобрено качество на съня: Голяма част от участниците докладват за по-добро качество на съня, което може да бъде свързано с общото намаляване на стреса.

Подобрена концентрация и фокус: Някои участници отбелязват подобрение в способността си за концентрация и фокус, което може да се дължи на медитативните аспекти на йога.

📌 Заключение:

Това проучване показва, че ежедневната практика на йога може да има значителни ползи за физическото и психическото здраве. Въпреки това, е важно да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните обстоятелства.

Подходящо за: Средно напреднали в йога

Дългогодишният опит и редицата специализации в сферата на здравето и личностното развитие на Мими Дончева са гаранцията, че методите, които са представени в програмата са ефективни. Тези методи са променили животите на стотици хора, с които тя е работила през годините.

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт, но това може би е решението, което отдавна търсиш. Много други хора като теб търсят същото и го намират!

Стани част от новото движение на хората без притеснение и стрес:

216 лв. 108 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.07 в 23:59 ч.

Какво казват хората за Мими Дончева и онлайн програмите:

Стани част от новото движение на хората без притеснение и стрес:

216 лв. 108 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.07 в 23:59 ч.

© 2023 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност