Първото онлайн Астро приключение, което ще ти помогне да живееш пълния си потенциал на базата на личния ти хороскоп!

Искаш ли да отключиш пълния потенциал на хороскопа си, за да живееш живота на мечтите си? Включи се в "Астро приключение" с Мими Дончева!


Не е необходимо да имаш предишен опит с астрологията, по време на Астро приключението ще научиш всичко, което ти трябва, за да участваш пълноценно!

Поредицата от срещи ще започне с влизането на Слънцето в Овен, първия знак от зодиака. Това се случва в деня на пролетното равноденствие и представлява астрологичната Нова година. Ще използваме този силен енергиен импулс за ново начало като летящ старт към по-пълноценен живот!


Начален час: 19:00

Времетраене: около 90 мин.

КЪДЕ: Онлайн през Zoom

Въпреки че се раждаме определена зодия, в личния хороскоп на всеки от нас присъстват и 12-те зодиакални знака, като всеки от тях управлява една от 12-те сфери на нашия живот. Често, обаче, енергията на някои знаци остава в спящо състояние, тъй като не я използваме по предназначение. И това ни пречи да разгърнем докрай потенциала си. Но има решение! Чрез конкретни практики в ежедневието можем да събудим последователно енергията на всички знаци в хороскопа си, за да отключим пълния си потенциал!

"Астро приключение" е поредица от 12 онлайн срещи, по една на месец, които ще се случват когато Слънцето влиза в нов знак. Докато Слънцето се движи в даден зодиакален знак, то увеличава енергията му за всички нас. Всеки месец ще научаваш как да се синхронизираш с енергията на текущия знак чрез конкретни практики, които да правиш до следващата среща. Така заедно с движението на Слънцето през зодиака и с подкрепата на Мими Дончева ще "изживееш" енергията на 12-те зодиакални знака, за да активираш всички сфери в личния си хороскоп!

Ще пробудиш всяка област от живота си и ще задвижиш постигането на своите цели по всички фронтове – любов и партньорства, финанси и кариера, здраве, деца и т.н. Ще намалиш ограниченията на хороскопа си, увеличавайки градивните му страни, за да постигаш своите цели и мечти!

Редовна цена: 600 лв.

Промо цена: 480 лв.

Цена: 50 лв.

Започваме след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Астро приключението започва на 20 март 2024, онлайн през Zoom

Повече информация за Мими Дончева:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, астролог, магистър-психолог и НЛП коуч. Създател е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga" и на редица обучения в сферата на балансирания живот.

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев" и практикува професионално от 2014 г. Автор е на книгата "Разгадай хороскопа си", на онлайн курса "Астрология за начинаещи" и присъственото обучение "Прогностична астрология". Има публикувани множество статии за астрология и регулярни астрологични прогнози.

Завършила е "Психология на здравето" в Софийски университет. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които Професионален НЛП коуч, Приложна психология, Философия, Рейки, Ароматерапия, Акашови записи, Випасана медитация, Аюрведическа кулинария и др. В момента специализира психотерапия по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

Йога практикува от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. В допълнение е специализирала Йога през бременността и Аеро йога. Има най-високата преподавателска акредитация към международната организация Yoga Alliance (E-RYT 500). Aвтор e на бестселъра "Излекувай чакрите си", на множество статии и обучения в сферата на йога.

Не е необходимо да имаш предишен опит с астрологията, по време на Астро приключението ще научиш всичко, което ти трябва, за да участваш пълноценно!


Астро приключението започва на 20 март 2024, онлайн през Zoom

Редовна цена: 600 лв.

Промо цена: 480 лв.

Цена: 50 лв.

Започваме след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

© 2024 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност