Първата програма по астрология за начинаещи в България, която ще ти помогне да разбереш повече за себе си и другите още от ден 1. Направи правилните ходове за своето развитие с подкрепата на звездите!

Какво получаваш в програмата:

Искало ли ти се е да имаш ръководство с инструкции за живота си? Инструмент за планиране на най-добрите ти ходове в любовта, кариерата и всички големи решения, стоящи пред теб?

Личният ти хороскоп е това ръководство! Той показва какви са истинските цели на душата ти в този живот и как да процъфтяваш тук, на земята. Възможността да тълкуваш своя хороскоп може наистина да промени живота ти!

Цена: 162 лв.

Съдържание на онлайн програмата:

Продължителност: 3 часа и 27 минути

🏆 След завършването получаваш сертификат

Програмата включва:

⭐️ 8 учебни модула

⭐️ Общо 36 видеа, в т. ч. демонстрация как се прави пълен хороскоп

⭐️ 120 страници учебник

⭐️ 12 упражнения за затвърждаване на наученото

⭐️ Допълнителни писмени материали към част от уроците - готови тълкувания за астро разположения

⭐️ Примери от хороскопите на Мадона, Опра Уинфри, Анджелина Джоли и Брад Пит

⭐️ Възможност да задаваш въпроси по учебния материал в платформата на курса

Информация за видеата по модули:

Примерно видео от програмата:

*Това видео е част от Модул 3: Какво се крие в рождената ти карта, урок 1: Тълкуване на рождената карта

Повече информация за Мими Дончева:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Проучване относно астрологията:

Преди да си намерят нова работа, 36% жени четат хороскопите си; 35% ги проверяват преди да започнат нова връзка; и 34% преди закупуване на лотариен билет. Не бъди просто консуматор на дневните хорососкопи, а научи сама какво крие съдбата ти и как да планираш най-добре следващите си стъпки.

Програмата е подходяща за любители и начинаещи в астрологията.

Дългогодишният опит и редицата специализации в сферата на здравето и личностното развитие на Мими Дончева са гаранцията, че методите, които са представени в програмата са ефективни. Тези методи са променили животите на стотици хора, с които тя е работила през годините.

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт, но това може би е решението, което отдавна търсиш. Много други хора като теб търсят същото и го намират!

Какво получаваш в програмата:

Цена: 162 лв.

Какво казват хората за Мими Дончева и онлайн програмите:

Какво получаваш в програмата:

Цена: 162 лв.

© 2023 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност