Аура спрей „Тонус и Настроение“, който те зарежда с енергия и подобрява твоето настроение."


Какво ще постигнеш с аура спрея:


Как работи аура спреят:

Етеричните масла са високовибрационни субстанции от лечебни растения, като всяко масло има своя честота на трептене, измервана в мегахерци (MHz).

Впръскването на етерични масла в енергийното поле на човека моментално променя вибрацията му и я издига на по-висока честота.

Нискочестотните трептения са свързани с липсата на енергия в тялото и с болестите. Преминаването на висока честота създава защитна преграда между теб и вредните фактори в средата ти, както на психично, така и на телесно ниво!

Маслата в аура спрей „Тонус и настроение“ са специално подбрани, за да . Достатъчно е просто да направиш няколко впръсквания около тялото си и да се насладиш на свежия аромат!

В допълнение и не на последно място по важност, етеричните масла са известни с мощното си антивирусно, антисептично и антигъбично действие. Те унищожават патогените в пространството около теб, защитавайки здравето ти!

Какво съдържа спреят:

✅ Лимон (Citrus Limon): Маслото от лимон е известно с тонизиращото си действие върху тялото и психиката. То внася доза слънчево настроение, подобрява самочувствието и балансира трета чакра, Манипура – енергийният център на волята, жизнеността и вярата в собствените способности. Освен това освежава ума, действа събуждащо и подобрява концентрацията на вниманието.

✅ Мента (Mentha Arvensis): Ментата е всеизвестна с успокояващото си действие върху нервната система. Етеричното масло от това растение намалява стреса, подобрява работата на ума, облекчава главоболие, действа ободряващо.

✅ Розмарин (Rosmarinus Officinalis): Редица клинични изследвания показват, че маслото от розмарин облекчава депресивни състояния и тревожност, подобрява настроението, паметта и концентрацията, и увеличава способностите за учене. А според някои проучвания, дори забавя стареенето на мозъка и служи като превенция на Алцхаймер.

✅ Босилек (Ocimum Basilicum): Маслото от босилек се използва като ефективно средство срещу умствен и надбъбречна умора. То носи емоционално облекчение, сваля нивата на стрес и тревожност, и подобрява настроението. Действа тонизиращо и прояснява съзнанието.

Аура спрей „Тонус и Енергия“ се прави от натурални етерични масла с най-високо качество, произведени в Швейцария от Vivasan.

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какво получаваш:

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Каква е разликата между етеричните масла използвани в аура спрея и повечето етерични масла на пазара?

Ако сравняваме етеричните масла на Vivasan с повечето етерични масла на пазара, това е като да сравняваме Мерцедес с Трабант! Маслата вложени в аура спрей "Енергийна защита" са с несравнимо по-високо качество от повечето етерични масла.

За разлика от етеричните масла на Vivasan, много от масово продаваните етерични масла:

Съдържат пестициди и добавени химикали: Произвеждат се от растения, пръскани с всевъзможни препарати и отглеждани в химически замърсена почва. Освен това преминават обработка, която цели постигане на по-голямо количество, а не качество, с помощта на химически разтворители. Всички тези вредни химикали влизат в твоето кръвообръщение когато вдишваш ароматните молекули на маслата или ги нанасяш върху кожата си!

Се продават в пластмасови бутилки. Пластмасата прави химична реакция с етеричните масла и отделя в тях канцерогенни съединения, които също влизат в организма ти!

Се продават в светли бутилки - качеството на етеричните масла се влошава от досега със слънчева светлина!

Това са само малка част от важните причини защо избрахме да вложим в нашия продукт Мерцедесът, а не Трабантът на етеричните масла!

Точно като при качествен автомобил, качествените етерични масла имат своята по-висока цена, тъй като производствените разходи за създаване на отличен продукт са по-високи. Но това, което получаваш, със сигурност си заслужава!

За създателя на спрея:

Аура спрей "Енергийна защита" е създаден по рецепта на Мими Дончева - международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на Home Yoga
онлайн йога студио и академия за балансиран живот. 

Автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", както и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии и онлайн.  

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по ароматерапия, приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, комбинирайки различни подходи, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Какво получаваш:

Аура спрей „Тонус и Енергия“ се прави от натурални етерични масла с най-високо качество, произведени в Швейцария от Vivasan.

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди