Аура спрей за женска енергия, който ти помага да запазиш своята женственост и емоционален баланс.


Какво ще постигнеш с аура спрея:


Как работи аура спреят:

Етеричните масла са високовибрационни субстанции от лечебни растения, като всяко масло има своя честота на трептене, измервана в мегахерци (MHz). Впръскването на етерични масла в енергийното поле на човека моментално променя вибрацията му и я издига на по-висока честота. Нискочестотните трептения са свързани с липсата на енергия в тялото и с болестите. Преминаването на висока честота създава защитна преграда между теб и вредните фактори в средата ти, както на психично, така и на телесно ниво!

Маслата в аура спрей „Женска енергия“ са специално подбрани, за да балансират женските хормони и емоционалното ти състояние, и ти помагат да поддържаш висока енергията си в забързаното ежедневие. Достатъчно е просто да направиш няколко впръсквания около тялото си и да се насладиш на приятния флорален аромат!

В допълнение и не на последно място по важност, етеричните масла са известни с мощното си антивирусно, антисептично и антигъбично действие. Те унищожават патогените в пространството около теб, защитавайки здравето ти!

Какво съдържа спреят:

✅ Салвия (Salvia sclarea): Това е едно от най-женските масла в ароматерапията, което балансира нивата на хормоните при жените и по този начин регулира менструалния цикъл, облекчава менструални болки и симптоми на менопауза, и подпомага зачеването. Същевременно има свойството да облекчава стреса и служи като природен антидепресант – както при хора, така и при животни. В допълнение подобрява кръвообръщението и има антибактериален и противовъзпалителен ефект.

✅ Иланг-иланг (Cananga odorata): Това масло с богат флорално-плодов аромат, влизащо в състава на емблематичния парфюм Chanel No.5, е известно като природен афродизиак. Също така Иланг-иланг е сред основните масла за подобряване на настроението. То облекчава стрес, тревожност, тъга, нервно напрежение и безсъние.

✅ Индрише (Pelargonium graveolens): Маслото от Индрише регулира производството на естроген и облекчава симптоми на предменопауза и менопауза. Има изразено противовъзпалително действие и повлиява добре кожни проблеми като акне и дерматит. И също се нарежда в списъка с масла, които облекчават стрес, тревожност и депресия.

✅ Лавандула (Lavandula officinalis chaix): Това е „швейцарското ножче“ сред етерични масла, тъй като има изключително широко приложение. Действа балансиращо на 6-та чакра, Аджна (в главата), която отговаря за мисловните процеси, както и на 4-та чакра, Анахата (в областта на сърцето), която отговаря за хармонията в нас и баланса в отношенията с другите. Лавандуловото масло е известно със своето успокояващо действие върху ума и емоциите. Освен че е едно от маслата, които стимулират и уравновесяват женската енергия.
Аура спрей „Женска енергия“ се прави от натурални етерични масла с най-високо качество, произведени в Швейцария от Vivasan! ЗАЩО ИЗБРАХМЕ ИМЕННО ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА НА VIVASAN ЗА АУРА СПРЕЯ?

✅ Vivasan спазва GMP стандарт (Good Manufacturing Practices или „добра производствена практика“). GMP е стриктна система от правила, които контролират всички етапи от производствения процес – от подбора на суровини до крайния продукт. Това е строг стандарт, който се прилага в производството на лекарства и производителите на етерични масла не са длъжни да го покриват! Вдигайки летвата за производството си чрез спазване на GMP, Vivasan не само осигурява най-високо качество на своите продукти, но и гарантира, че продуктите от различни партиди имат еднакви свойства.

✅ Швейцария е единствената държава която упражнява непрекъснат стриктен контрол върху качеството и всички етапи от производството на етерични масла. Това ознчава, че маслата на Vivasanпреминават двоен строг контрол, който гарантира, че са с най-високо качество!

Използвай силата на природата и етеричните масла, за да усилиш женската енергия и емоционален баланс с аура спрей "Женска енергия". Отдай се на вълшебството на ароматите, които нежно ще те обгърнат, водейки те към света на вътрешната хармония и спокойствие.

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какво получаваш:

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Каква е разликата между етеричните масла използвани в аура спрея и повечето етерични масла на пазара?

Ако сравняваме етеричните масла на Vivasan с повечето етерични масла на пазара, това е като да сравняваме Мерцедес с Трабант! Маслата вложени в аура спрей "Енергийна защита" са с несравнимо по-високо качество от повечето етерични масла.

За разлика от етеричните масла на Vivasan, много от масово продаваните етерични масла:

Съдържат пестициди и добавени химикали: Произвеждат се от растения, пръскани с всевъзможни препарати и отглеждани в химически замърсена почва. Освен това преминават обработка, която цели постигане на по-голямо количество, а не качество, с помощта на химически разтворители. Всички тези вредни химикали влизат в твоето кръвообръщение когато вдишваш ароматните молекули на маслата или ги нанасяш върху кожата си!

Се продават в пластмасови бутилки. Пластмасата прави химична реакция с етеричните масла и отделя в тях канцерогенни съединения, които също влизат в организма ти!

Се продават в светли бутилки - качеството на етеричните масла се влошава от досега със слънчева светлина!

Това са само малка част от важните причини защо избрахме да вложим в нашия продукт Мерцедесът, а не Трабантът на етеричните масла!

Точно като при качествен автомобил, качествените етерични масла имат своята по-висока цена, тъй като производствените разходи за създаване на отличен продукт са по-високи. Но това, което получаваш, със сигурност си заслужава!

За създателя на спрея:

Аура спрей "Енергийна защита" е създаден по рецепта на Мими Дончева - международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на Home Yoga
онлайн йога студио и академия за балансиран живот. 

Автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", както и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии и онлайн.  

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по ароматерапия, приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, комбинирайки различни подходи, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Какво получаваш:

От 55.00 лв. на 49.50 лв.