Бутикова кутия “Ново начало” - серия с ограничена наличност!

Кутията включва:

Ваучер за 1-годишен абонамент за онлайн йога студиото "Home Yoga":

Получаваш 24-часов достъп до над 250 йога практики с едни от най-добрите инструктори в България – международно сертифицирани и с дългогодишен опит. Правиш йога когато и където за теб е удобно, като избираш практика според времето, с което разполагаш (от 15 до 90 мин.), ниво на трудност (от напълно начинаещи до опитни), предпочитан йога стил или любим инструктор.

Можеш също да избираш измежду 12 тематични йога колекции, както и да създадеш свой собствен списък с любими видеа. След активиране на ваучера, ще получиш PDF наръчник “Йога у дома в 5 лесни стъпки”, който ще те ориентира как да започнеш своята самостоятелна йога практика. Освен това ще имаш достъп до затворената група на Home Yoga във Facebook, където можеш да задаваш йога въпроси.

Ставаш част от семейството на Home Yoga и ще бъдеш сред първите хора, които научават за предстоящи йога ваканции в България и по света, плюс възможности за отстъпки.

Home Yoga дневник:

Това не е обикновен дневник, а инструмент за трансформация, чрез който ще се движиш към най-добрата версия на себе си! Home Yoga дневникът ще ти помогне да внесеш повече здраве и щастие в ежедневието си, и да постигнеш една своя мечта в рамките на година.

Home Yoga Дневникът е недатиран, за да можеш да започнеш ползването му по всяко време. Включва 420 страници, покриващи:

6 СТЪПКИ, с които да изясниш визията си за живота, да определиш целите си в различните житейски сфери и да набележиш една главна цел, върху която да се фокусираш за период от 1 година. ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ – решетка за планиране на месеца. ЗА ВСЕКИ ДЕН – страници за 360 дни, които ти помагат да се придържаш към най-важните навици за здраве и благополучие, и да работиш по своите текущи цели. ЗА ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ – страници за равносметка, за да се придържаш към избраната посока на развитие и да се порадваш на постигнатото.

ПОЛЕЗНИ РЕСУРСИ – страници с полезни статии, които можеш да отвориш с QR код. С помощта на този дневник ще развиеш постоянство – основното качество, необходимо за успех в която и да е сфера от живота ти!

Home Yoga Дневникът е специално разработен, за да се ползва в комбинация с онлайн йога студиото и да те насърчава да практикуваш редовно. Ето кои са най-важните ползи, които можеш да имаш, ако редовно практикуваш йога:

ЗА ТЯЛОТО: Подобрен метаболизъм и балансирани хормони. По-силни мускули и повече гъвкавост. Балансирано кръвно налягане. Подобрено функциониране на всички вътрешни органи, водещо във времето до хомеостаза – възвръщане на естествения баланс в организма. Отличен имунитет и устойчивост на заразни, простудни и други заболявания – с йога ще забравиш какво е да боледуваш!

ЗА ПСИХИКАТА: По-ниски нива на стрес и по-добра способност за справяне с ежедневното напрежение. Уравновесени емоции, усещане за спокойствие и благополучие. Подобрени отношения с околните, благодарение на твоето собствено по-добро вътрешно състояние. Йога е динамична форма на психотерапия – чрез редовната практика постепенно премахваш психични блокажи, които може дори да не осъзнаваш. И лека-полека се превръщаш в една по-добра версия на себе си!

Офертата е валидна още:

Дни
Часове
Минути
Секунди

492 лв. 365 лв.

Офертата е валидна още по-малко от 24 часа!

За Мими Дончева:

Аура спрей "Енергийна защита" е създаден по рецепта на Мими Дончева - международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на Home Yoga
онлайн йога студио и академия за балансиран живот. 

Автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", както и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии и онлайн.  

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по ароматерапия, приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, комбинирайки различни подходи, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Какво казват хората за Мими Дончева:

Допълнителни снимки на кутията "Ново Начало":

Офертата е валидна още:

Дни
Часове
Минути
Секунди

492 лв. 365 лв.

Офертата е валидна още по-малко от 24 часа!

© 2024 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност