Последни бройки

Първата йога книга в България за баланс и лечение на всички чакри от Мими Дончева

Какво получаваш в книгата:

Подобри физическото и психичното си здраве като излекуваш чакрите си от енергийни блокажи и минали травми

Цена: 25.00 лв.

Последни бройки

Искаш да разгърнеш пълния потенциал, който носиш в себе си?

Това знание е на няколко страници разстояние от теб. Знание, известно от хилядолетия и проверено във времето.

Първата йога книга в България за баланс и лечение на всички чакри от Мими Дончева ти предоставя цялото това знание на едно място.​

Възползвай се и разбери какво е нещото, което ти е липсвало досега!​

Подобряването на енергийния поток в тялото ти и освобождаването от блокажи и психични травми ще промени целия ти живот. ​

Дай си шанс!​

Чакрите са трансформатори на енергия, които правят връзката между тялото и съзнанието ти. Същевременно, те служат като средство за комуникация с околната ти среда – поглъщат и излъчват информация.

Всяка чакра отговаря за конкретни части от тялото, за определени мисловни нагласи и емоции.

Дисбалансът в даден енергиен център във физически план се проявява като болест, а в психичен план – като емоционални блокажи и мисловни модели, които спъват развитието ти.

И обратното – когато системата е в баланс, можеш да имаш естествено здраве, щастие и успех.

Повече информация за автора на книгата:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Има ново средство за лесно и правилно лечение на чакрите в домашни условия - "Излекувай чакрите си".

Благодарение на този наръчник ще успееш да приложиш най-основните методи за енергиен баланс с лекота.

''Излекувай чакрите си'' е книга, изпълнена с методи, които работят от хилядолетия, за различни типове хора.

Време е и ТИ да започнеш да практикуваш най-ефективните методите за справяне със стреса и болестите.

Накратко: От хиляди години има методи за енергиен баланс и постигане на естествено здраве и щастие, които малцина практикуват.

Вероятно си мислиш:

Нормално е да мислиш всичко това.​

Най-вероятно си тествал/а всевъзможни практики/спортове и много малко от тези неща са ти помогнали да балансираш живота си.

Това, от което се нуждаеш е нещо, което работи и то бързо. С дълготрайни ефекти, за които не е нужно да отделяш много време.

Няма защо да се чувстваш изморен/а и объркан/а от всевъзможни дейности и техники.

От всички странни практики, винаги си знаел/а, че има нещо, което работи, просто още не си го намерил/а.

Днес е обратното - то те намери! Балансираният живот те обича!

Ако си като повечето хора, които не искат да прахосват време, то значи си на правилното място. Методите и практиките в книгата са описани и илюстрирани така, че да се ориентираш бързо какво да правиш, за да постигнеш нужните резултати.

Дългогодишният опит и редицата специализации в сферата на здравето и личностното развитие на Мими Дончева са гаранцията, че методите, които са описани в книгата са ефективни. Тези методи са променили животите на стотици хора, с които тя е работила през годините.

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт, но това може би е решението, което отдавна търсиш. Много други хора като теб търсят същото и го намират!

В медицината е известно, че ежедневният стрес е основен причинител на голяма част от съвременните болести. Това важи в още по-голяма степен за хората, живеещи в България.

Проблемната среда или токсичните взаимоотношения могат да оставят трайни отпечатъци както в психиката ти, така и на енергийно ниво. ,

Може би вече се чудиш какво е толкова специалното на тази книга?

Методите, описани в "Излекувай чакрите" си, са доказано ефективни в борбата с ежедневния стрес, увеличават естественото здраве и усещането за благополучие.

Освен редица холистични подходи, от които можеш да избираш за ежедневието си, книгата включва добре описана и илюстрирана йога практика, която ще можеш лесно и правилно да изпълняваш у дома.

Тази книга събира най-добрите и доказали се във времето методи и техники, които ще ти помогнат да излекуваш чакрите и живота си.

Какво получаваш в книгата:

Подобри физическото и психичното си здраве като излекуваш чакрите си от енергийни блокажи и минали травми

Цена: 25.00 лв.

Последни бройки

Какво казват хората за книгата:

Справянето с енергийния дисбаланс не е лесно, но вече има решение, благодарение на първата йога книга в България за баланс и лечение на всички чакри от Мими Дончева.

Много нейни ученици вече са направили промяната, защото са се доверили на експерт и са приложили препоръките.

С все по-забързания начин на живот недостигът на време за себе си допринася за това да бъдем нещастни и да се чувстваме непълноценни.

Затова промяната трябва да дойде от нас самите!

За да можем да променим живота си, първо трябва да променим себе си!

С йога техниките и подходите за ежедневието, описани от Мими Дончева, ще постигнеш повече отколкото с обикновени тренировки или пиене на всевъзможни хапчета.

Целенасоченото въздействие върху чакрите, ефективно лекува енергийната система, премахвайки блокажи и психични травми, които причиняват болести, спъват развитието ти и отнемат от щастието ти.

Дай си шанс с първата книга в България за баланс и лечение на чакрите от Мими Дончева.

Можеш веднага да започнеш с практикуването на лесни стъпки, които да ти помогнат постепенно да промениш ежедневието си, за да си върнеш естественото здраве и щастие.

Пропускайки този шанс, вероятно ще ти се наложи да продължиш със стария си начин на живот, който е причината за всички болежки, емоционални страдания и мисловни модели, които години наред ти пречат да развиеш потенциала си.

Дай си шанс да се промениш.

От теб зависи!

Страници: 266

Корица: Мека

Цена: 25.00 лв.

Съдържание: Текст + изображения

Автор: Мими Дончева

Какво получаваш в книгата:

Подобри физическото и психичното си здраве като излекуваш чакрите си от енергийни блокажи и минали травми

Цена: 25.00 лв.

Последни бройки

© 2024 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност