Първите чорапи в България за акупресурен масаж на чакрa зоните, с които ще хармонизираш тялото и съзнанието!


Какво ще постигнеш с чорапите:

Как работят чорапите:

Чорапите се използват като схема за прецизен акупресурен масаж на стъпалата. След обуване, те маркират точното разположение на зоните, свързани със 7-те основни чакри върху стъпалата. Както и рефлексните точките на всички основни органи и жлези с вътрешна секреция, свързани с отделните чакри.

Можеш да използваш чорапите за:

✅ самомасаж на енергийните центрове и точки;


✅ да получиш масаж от твой близък;

✅ да направиш масаж на твой близък.

Без да е нужно ти или другият човек да знаете, помните и търсите акупресурните зони и точки върху стъпалата!

NB! Чорапите не са предназначени за носене в ежедневието. Използват се като схеми за извършване на масаж с ръце, отразяващи разликите в точките между лявото и дясното стъпало.

Активирай невидимите връзки между точките в ходилата и благосъстоянието на тялото и съзнанието си!

От 50.00 лв. на 37.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какво получаваш в комплекта с чорапи:

Искаш ли да разгърнеш пълния потенциал, който носиш в себе си?

Това вълшебство е само на стъпка разстояние от теб. Мъдрост, която е пазена в тайна от древни цивилизации и е изпитана във времето.

Чорапите с чакра зони ти предлагат нов подход към баланса на енергията.

Разбирането на чакрите и техния отпечатък върху твоите емоции и физическо здраве може значително да подобри качеството на живота ти!

Дай си възможността да преоткриеш енергийните потоци на своето тяло и душа. Не изпускай този шанс за цялостно обновление!

Чакрите са енергийни центрове в нашето тяло, известни от векове в източните култури. Те играят ключова роля за нашето физическо и психично благополучие.
Чакрите управляват всички вътрешни органи и системи, състоянието на ума, и емоциите ни. На ходилата ни има зони, които съответстват на 7-те основни чакри. Когато ги стимулираме, можем да подобрим своето здраве, настроение и ниво на енергия.

Чорапите с чакра зони са като карта на енергията ти, помагаща да откриеш баланса в тялото и съзнанието си. Чрез тях, можеш да се свържеш по-дълбоко със себе си и да почувстваш по-голяма яснота и спокойствие.

Тези чорапи не само маркират енергийните ти зони, но и ти помагат да се свържеш с тях и да ги усещаш в по-голяма степен.

Следвайки чакра зоните на ходилата, можеш да намериш емоционален и физически баланс. Това е пътят към живот, изпълнен с хармония и удовлетворение. Когато се научиш да въздействаш върху своята енергия, всичко става по-лесно и ясно.

Повече за създателя на чорапите:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", както и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии. 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Имаш възможността да въздействаш директно върху своите чакри лесно и ефективно.

Чрез специалните зони и точки на тези чорапи, можеш да стимулираш своите енергийни центрове, откривайки пътя към благополучието и хармонията в живота си.

Вероятно си мислиш:

Нормално е да мислиш всичко това.​

Скептицизъм относно ефикасността:

Отговор: "Разбираме те. При всеки нов продукт се среща доза съмнение. Чорапите са плод на над 10 години проучвания и работа с хиляди хора, на които е помогнато, благодарение на принципите от Йога и Рефлексотерапията, изпозлвани за създаването на чорапите."

Цена:

Отговор: "Това не са обиконовени чорапи. Тези чорапи имат уникална схема с енергийните зони и точки, благодарение на които ще успееш да активираш и балансираш чакрите си. Мисли за тях като инвестиция в твоята хармония и благополучие."

Научна основа:
Отговор: "Рефлексотерапията е стар метод, който много хора изпозлват в източните кулктури. Той се базира на познанията от Китайската традиционна медицина, Йога и Аюрведа - едни от най-старите лечебни системи, които помагат на хората от незапомнении времена."

Поддръжка:

Отговор: "Спокойно, тези чорапи не са капризни. Можеш да ги переш както всички останали чорапи, които имаш."

Алергии и чувствителност:

Отговор: "Съставът им е подбран така, че да бъде с добра поносимост и приятен на допир."

Дългогодишната професионална специализация на Мими Дончева в областта на Йога - древната наука, даваща знанието за чакрите, е гаранция, че чорапите помагат. Хиляди хора, с които Мими е работила през годините, потвърждават ефективността и уникалността на нейните методи.

Поддържането на естествено здраве и духовно равновесие може да бъде предизвикателство, но с чорапите ще откриеш нов начин за активиране и балансиране на чакрите си. Много хора като теб вече са открили този път към по-добро здраве и енергийно равновесие.

Чакрите играят ключова роля в енергийния ни баланс. Те влияят върху нашето физическо, емоционално и мисловно състояние. В съвременния натоварен живот, поддържането на балансирани чакри може да бъде решаващо за нашето благополучие.

Ежедневният стрес и емоционално натоварване не са неща, които можеш да промениш лесно. Но с чорапите на Мими Дончева, предназначени за балансиране на чакрите, си осигуряваш път към вътрешна хармония и обновена енергия.


Чудиш се какво е толкова специалното на тези чорапи?


Е, не става въпрос за нормални чорапи, които да носиш на краката си. Тези чорапи са разработени с по-специално предназначение: активиране и балансиране на чакрите. Може би се питаш как става това? Нека ти разкрием:

🎨 Дизайнът: Всеки елемент от дизайна на тези чорапи е внимателно избран и позициониран, за да съответства на определена чакра или част от тялото. Цветовете и изображенията са вдъхновени от традиционните символи, свързани със 7-те основни чакри.

🦙 Материята: Използваните материали гарантират комфорт и са приятни на допир.

💡 Технологията: Чорапите са изработени по новаторска технология, която включва специални методи на обработка, за да се гарантира устойчивост при пране.

✅ Практическото приложение: Чорапите помагат за прецизен акупресурен масаж на чакра зоните и точките на вътрешните органи, чрез който стимулираш естественото здраве, намаляваш психо-емоционалното напрежение и балансираш енергийното си състояние.

Тези чорапи са инвестиция в твоето благосъстояние. С тях ти добавяш щипка източно вълшебство към ежедневието си и отваряш вратата към нови възможности за личен растеж.

Какво получаваш в комплекта с чорапи:

50.00 лв. 37.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди