Аура спрей за енергийна защита с висококачествени натурални етерични масла


Какво ще постигнеш с аура спрея:


Как работи аура спреят:


Когато стоиш в едно и също пространство с други хора, аурата ти влиза в контакт с техните и между вас протича енергиен обмен. Нерядко този обмен може да бъде много изтощаващ, особено ако изпитваш негативни емоции. Освен това, аурата ти може да поема чужда енергия, точно както гъбата за миене поема вода. Ето защо е изключително важно да защитаваш енергията си, особено а
ко общуваш с много хора!

Аура спрей "Енергийна защита" съдържа набор от натурални етерични масла с най-високо качество, които защитават и балансират енергията на аурата ти.

Етеричните масла са високовибрационни субстанции от лечебни растения, като всяко масло има своя честота на трептене, измервана в мегахерци (MHz). Впръскването на етерични масла в енергийното поле на човека моментално променя вибрацията му и я издига на по-висока честота.

Нискочестотните трептения са свързани с липсата на енергия в тялото и с болестите. Преминаването на висока честота създава защитна преграда между теб и вредните фактори в средата ти, както на психично, така и на телесно ниво!

Има много техники за енергийна защита, с които можеш да се предпазваш. Аура спреят с етерични масла е сред най-лесните за използване. Достатъчно е просто да направиш няколко впръсквания около тялото си!

В допълнение и не на последно място по важност, етеричните масла са известни с мощното си антивирусно, антисептично и антигъбично действие. Те унищожават вирусите, бактериите и гъбичките в пространството около теб, и ти помагат да запазиш здравето си!

Какво съдържа спреят:


Съставът на Аура спрей "Енергийна защита" включва натурални етерични масла с най-високо качество, произведени в Швейцария от Vivasan.


ЗАЩО ИЗБРАХМЕ ИМЕННО ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА НА VIVASAN ЗА АУРА СПРЕЯ?

Vivasan спазва GMP стандарт (Good Manufacturing Practices или "добра производствена практика"). GMP е стриктна система от правила, които контролират всички етапи от производствения процес - от подбора на суровини до крайния продукт. Това е строг стандарт, който се прилага в производството на лекарства и производителите на етерични масла не са длъжни да го покриват! Вдигайки летвата за производството си чрез спазване на GMP, Vivasan не само осигурява най-високо качество на своите продукти, но и гарантира, че продуктите от различни партиди имат еднакви свойства.

Швейцария е единствената държава която упражнява непрекъснат стриктен контрол върху качеството и всички етапи от производството на етерични масла. Това ознчава, че маслата на Vivasan преминават двоен строг контрол, който гарантира, че са с най-високо качество!


КАКВИ МАСЛА ВЛИЗАТ В СЪСТАВА НА АУРА СПРЕЙ "ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА"?

Индийски тамян (Boswellia serrata): Това е едно от най-добрите етерични масла за пречистване и повишване на енергията. Действа балансиращо на 7-ма чакра, Сахасрара (на върха на главата), която отговаря за връзката ни с Висшия разум и духовния свят. Този вид тамян се добива от широколистно растение, което в Индия се използва за енергийно пречистване на храмовете, и като лечебно средство в аюрведа - хилядолетната индийска медицина.

Лавандула (Lavandula officinalis chaix): Това е "швейцарското ножче" сред етерични масла, тъй като има изключително широко приложение. Действа балансиращо на 6-та чакра, Аджна (в главата), която отговаря за мисловните процеси, както и на 4-та чакра, Анахата (в областта на сърцето), която отговаря за хармонията в нас и баланса в отношенията с другите. Лавандуловото масло е известно със своето успокояващо действие върху ума и емоциите. Освен че е едно от маслата, които стимулират и уравновесяват женската енергия.

Чаено дърво с манука и канука (Melaleuca alternifolia, Leptospermum scoparium, Kunzea ericoides): Комбинирането на чаено дърво с манука и канука усилва благоприятните свойства на чаеното дърво, като същевременно прави аромата му по-мек. Чаеното дърво е маслото на чистотата във всяко едно отношение - както за психиката, така и за тялото. И е сред най-добрите масла срещу вируси, гъбички и бактерии. Действа балансиращо на 5-та чакра, Вишудхи (в гърлото), която отговаря за общуването.

Използвай природната сила на етеричните масла, за да поддържаш висока енергия и естествено здраве с аура спрей "Енергийна защита"! Позволи вълшебството на ароматните молекули да те пренесе в свят на хармония и спокойствие!

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Какво получаваш:

От 55.00 лв. на 49.50 лв.

Каква е разликата между етеричните масла използвани в аура спрея и повечето етерични масла на пазара?

Ако сравняваме етеричните масла на Vivasan с повечето етерични масла на пазара, това е като да сравняваме Мерцедес с Трабант! Маслата вложени в аура спрей "Енергийна защита" са с несравнимо по-високо качество от повечето етерични масла.

За разлика от етеричните масла на Vivasan, много от масово продаваните етерични масла:

Съдържат пестициди и добавени химикали: Произвеждат се от растения, пръскани с всевъзможни препарати и отглеждани в химически замърсена почва. Освен това преминават обработка, която цели постигане на по-голямо количество, а не качество, с помощта на химически разтворители. Всички тези вредни химикали влизат в твоето кръвообръщение когато вдишваш ароматните молекули на маслата или ги нанасяш върху кожата си!

Се продават в пластмасови бутилки. Пластмасата прави химична реакция с етеричните масла и отделя в тях канцерогенни съединения, които също влизат в организма ти!

Се продават в светли бутилки - качеството на етеричните масла се влошава от досега със слънчева светлина!

Това са само малка част от важните причини защо избрахме да вложим в нашия продукт Мерцедесът, а не Трабантът на етеричните масла!

Точно като при качествен автомобил, качествените етерични масла имат своята по-висока цена, тъй като производствените разходи за създаване на отличен продукт са по-високи. Но това, което получаваш, със сигурност си заслужава!

Още за етеричните масла в аура спрей "Енергийна защита":

Действат успокояващо на ума и емоциите: Влизайки в кръвообръщението през кожата ти или лигавицата на носа, ароматните молекули на етеричните масла въздействат пряко върху лимбичната система - частта от мозъка ти, отговорна за емоциите. Маслата в състава на аура спрея действат успокояващо и имат свойството да нямаляват стреса.

Подобряват качеството на въздуха: Етеричните масла в този аура спрей са едни от най-често използваните за саниране на въздуха и освежаване на пространството.

Създават хармонична атмосфера: Употребата на спрея променя атмосферата в помещението, създавайки усещане за мир и хармония.

За създателя на спрея:

Аура спрей "Енергийна защита" е създаден по рецепта на Мими Дончева - международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на Home Yoga
онлайн йога студио и академия за балансиран живот. 

Автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", както и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии и онлайн.  

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по ароматерапия, приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, комбинирайки различни подходи, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Вероятно си мислиш:

Нормално е да мислиш всичко това.​

Най-вероятно си пробвал/а какви ли не продукти, даващи големи обещания, без да получиш желания резултат.

Дългогодишните професионални специализации и личен опит на Мими Дончева в сферата на здравословния и балансиран живот са гаранцията, че този спрей помага. Аура спреят е създаден по рецепта, която Мими дълго време е ползвала лично за себе си, преди да започне да препоръчва на други хора и накрая да създаде готов продукт, за улеснение на всички. Хилядите хора, с които Мими е работила през годините, потвърждават ефективността и уникалността на нейните методи.

Поддържането на естествено здраве и духовно равновесие може да бъде предизвикателство, но с аура спрея ще откриеш нов начин да защитиш и балансираш енергията си. Много хора като теб вече са открили ефективността на натуралните етерични масла по пътя към по-добро здраве и енергийно равновесие.

Ежедневният стрес и емоционално натоварване не са неща, които можеш лесно да промениш. Но с аура спрея "Енергийна защита" на Мими Дончева можеш да си осигуриш път към вътрешна хармония и обновена енергия!

Какво получаваш:

От 55.00 лв. на 49.50 лв.