Книга-учебник с практическа насоченост, която ще ти помогне да разгадаеш хороскопа си: поеми контрол над всички сфери от живота си с помощта на звездите!

Какво получаваш в книгата:

Открий невидимите връзки между звездите и душата си - астрологията е път към дълбокото самопознание, устойчиви взаимоотношения и израстване!

Цена: 25,00 лв. + бонуси на стойност над 140 лв.

Астрологията е древна наука, датираща от зората на човечеството. Първите рисунки с фазите на Луната са още от каменната ера.

Хората винаги са били изправени пред страха от неизвестното и промяната. Наблюденията над природните цикли, движението на звездите и видимите планети са се превърнали в първия ориентир за хората относно това, което предстои.

Искаш ли да разгърнеш пълния потенциал, който носиш в себе си?

Това знание е само на няколко страници разстояние от теб. Знание, което е било част от културното наследство на човечеството от хилядолетия и е проверено във времето.

"Разгадай хороскопа си" ти предоставя цялостен поглед към астрологичните принципи и техните практически приложения.

Възползвай се сега и открий това, което до момента е било скрито за теб! Осъзнай връзките между звездите и собствената си душа, и как те могат да те насочат към по-добър живот.

Разбирането на астрологията и нейното влияние върху твоята личност и взаимоотношения може да ти донесе цялостна промяна и нова перспектива.

Дай си шанса да откриеш нови измерения на самопознание и личен растеж. Не изпускай тази уникална възможност!

Астрологията е като карта на душата ти, разкриваща възможни пътища, склонности и изпитания, пред които може да се изправиш. Чрез познаване на астрологичния си профил, ти отваряш вратата към по-дълбоко самопознание, разбиране на характера и мотивите си.

Астрологията не само разкрива потенциалните ти силни и слаби страни, но също така ти помага да разбереш, как да използваш този потенциал за постигане на целите си.

Хармонизирайки се с планетите, ти създаваш условия за емоционален, духовен и физически баланс. Това е ключът към успешен, здравословен и щастлив живот. Когато имаш пълна яснота за себе си, можеш да създадеш живот, пропит със смисъл, радост и удовлетворение.

Повече информация за автора на книгата:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си" и на множество публикации за йога и астрология в печатни медии. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Имаш възможността да разбереш дълбоките тайни на астрологията лесно и ефективно с "Разгадай хороскопа си".

Благодарение на тази книга, ще научиш как да анализираш и интерпретираш своя собствен хороскоп, откривайки ключовете към своето израстване и успеха в живота си.

"Разгадай хороскопа си" е книга, която събира в себе си древни астрологични знания, подходящи за хора, които искат да научат повече за себе си и околните.

Сега е твоят момент да откриеш най-ефективните начини за самопознание и разбирателство чрез астрологията, за да се справиш с предизвикателствата на живота.

Вероятно си мислиш:

Нормално е да мислиш всичко това.​

Най-вероятно си пробвал/а всевъзможни подходи и много малко от тези неща са ти помогнали да балансираш живота си.

Това, от което се нуждаеш е нещо, което работи и то доказано. С дълготрайни ефекти, за които не е нужно да отделяш много време.

Няма защо да се чувстваш изморен/а и объркан/а от всевъзможни дейности и подходи.

От всички странни техники, винаги си знаел/а, че има нещо, което работи, просто още не си го намерил/а.

Днес е обратното - то те намери! Звездите те обичат!

Ако си като повечето хора, които не искат да прахосват време, то значи си на правилното място. Методите в книгата са описани и илюстрирани така, че да се ориентираш бързо и да имаш резултати.

Дългогодишната кариера и специализация в областта на астрологията на Мими Дончева са гаранция, че методите и знанията, описани в "Разгадай хороскопа си", са ефективни. Стотици хора, с които Мими е работила през годините, са преоткрили своите животи чрез астрологичното самопознание.

Излизането от зоната на комфорт може да е страшно, но "Разгадай хороскопа си" предлага път, който може да промени живота ти. Много хора като теб вече са открили този път към по-добро самопознание и развитие.

Астрологията предлага уникален поглед към въздействието на космическите сили върху ежедневния живот. В съвременния стресиращ свят, особено за хората в България, познанието за звездите може да бъде ключ към по-добро емоционално състояние.

Негативната околна среда или токсичните отношения не са нещо, което можеш да промениш незабавно. Но след "Разгадай хороскопа си" ще бъдеш много по-наясно със своите потребности и тези на околните, за да внасяш позитивни промени.

Може би вече се чудиш какво е толкова специалното на тази книга?

Методите, описани в "Разгадай хороскопа си", ще ти дадат нов подход към самопознанието и общуването с другите.

Освен палитра от астрологични методи, книгата включва описани и илюстрирани астрологични примери от хороскопите на известни личности като Мадона, Брад Пит и Анджелина Джоли.

Ще се научиш как да прилагаш описаните методи за себе си, за да живееш живота по своите правила!

Ти от кои хора си: скептик или изследовател?


Знаеш ли, че през 1960 г. Харвардският университет приема дисертация по астрология за получаване на бакалавърска степен по хуманитарна наука? 

След Втората световна война астрологията изживява истински бум. Развиват се множество институти по цял свят, които изследват и преподават астрология. Създават се Американската федерация на астролозите, Британският факултет за астрологични изследвания, Немският съюз на астролозите и др.

В днешно време астрологията е поставена на научна основа, с възможност за професионална подготовка и диплома по този предмет. 

Какво получаваш в книгата:

Цена: 25.00 лв. + бонуси на стойност над 140 лв.

Какво казват хората за други книги на Мими:

Преодолей препятствията и неяснотите в живота си с новата книга "Разгадай хороскопа си" от Мими Дончева. Тази книга предлага интегриран астрологичен подход към разбирането на твоя характер, съдба и възможности.

Много от учениците на Мими вече са преоткрили себе си и своя живот, след като са следвали нейните методи и насоки, основани на астрологичния анализ.

В един свят, където времето и енергията са ограничени, е лесно да се изгубиш и да се чувстваш неудовлетворен/а. "Разгадай хороскопа си" ти предлага конкретни инструменти и насоки, които ще те помогнат да разбереш по-добре себе си и да постигнеш целите си в живота.

Помни, промяната започва от теб! Не пропускай възможността да откриеш дълбините на астрологията като ключ към самопознанието и благополучието.

Как да откриеш себе си:

В един обикновен ден, Леа, младата астроложка, се натъкна на необичайна книга в книжарницата, където често ходеше. Заглавието бе "Разгадай хороскопа си," и нещо неудържимо я привлече. Още на място започна да чете и скоро осъзна, че това не е обикновена книга за астрология.

Книгата не само разкриваше тайните на себепознанието чрез звездите, но и предлагаше практически съвети за преодоляване на лични и социални проблеми. След като приложи знанията и методите от книгата, Леа забеляза драстични промени не само в професионалния си живот, но и в личните си отношения.

След месеци на усърдна работа и прилагане на новите си познания, Леа стана не само по-добър астролог, но и по-добър човек. Тя научи как да разбира и анализира не само себе си, но и хората около себе си. Това коренно промени нейната професионална практика и житейската й философия.

Леа осъзна, че истинската магия на астрологията не е в простите предсказания, а в дълбокото самопознание и умение да се помага на другите. Оттогава нататък, тя не беше просто астролог, а една по-добра и по-мъдра жена, истински носител на Светлината под звездното небе.

Допълнителна информация за книгата:

Страници: 275

Корица: Мека

Корична цена: 25.00 лв.

Съдържание: Текст + изображения

Автор: Мими Дончева

Съдържание на книгата:

⭐️ ПЪРВА ЧАСТ: ОСНОВИ НА АСТРОЛОГИЯТА

- История на астрологията

- Земята като център на хороскопа

- Съставяне на рождена карта

- Трите главни компонента в хороскопа

- Планетите: Вашият актьорски състав

- Вътрешни, външни планети и астероиди

- Четирите стихии

- Двете полярности

- Трите модалности

- Зодиакалните знаци

- Домовете в хороскопа

- Основните елементи от картата

⭐️ ВТОРА ЧАСТ: ПОСТИГАНЕ НА БЛАГОПОЛУЧИЕ

- Планетите и точките на благополучието

- Домовете на благополучието

- 12-те дома: Какво показват за работата и парите ви

- Медиум цели: Вашият кариерен път

- Защо в един и същи дом може да има планети в различни знаци?

- Северният и южният възел: Точките на съдбата

⭐️ ТРЕТА ЧАСТ: ЛЮБОВ И ВРЪЗКИ

- Планетите на любвта

- 12-те знака в любoвта

- Домовете на любовта

- 12-те дома: Какво показват за любовта и връзките ви

- Десцендентът

- Аспекти и съвместимост: Тайната на разстоянието между знаците

⭐️ ЧЕТВЪРТА ЧАСТ: ПЛАНИРАНЕ СПОРЕД ПЛАНЕТИТЕ

- Фази на Луната: Планирайте месеца си

- Прогнозиране на събития: Какво е транзит?

- Ретроградни планети

- Планетни завръщания

⭐️ В ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

- Оттук накъде?

- За довиждане

- За автора

Какво получаваш в книгата:

Цена: 25.00 лв. + бонуси на стойност над 140 лв.