21-дневна онлайн програма "Завръщане към спокойствието" с помощта на йога

Безплатен преглед на част от програмата:

*Това видео е част от Модул 1: Спомни си спокойствието, урок 1: Чао стрес, здравей спокойствие!

Ако страдаш от хроничен стрес, безпокойство или безсъние, тази 3-седмична йога програма е точно за теб!

Йога практиките с времетраене между 30 и 60 минути под ръководството на едни от най-добрите йога инструктори в България ще те върнат към спокойствието. Освен физически йога упражнения, те очакват дихателни техники и водени медитации, с които ще релаксираш нервната система и ще активираш възстановителните процеси в тялото си.

Ела на себе си с помощта на йога – антистрес практика номер едно в света!

194 лв. 98 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.08 в 23:59 ч.

Съдържание на онлайн програмата:

Продължителност: 12 часа и 30 минути

🧘 4 международно сертифицирани инструктори с дългогодишен опит:

⭐️ Мими Дончева
⭐️ Юлия Савова
⭐️ Даниела Събева
⭐️ Теодора Рачева – Деви

✅ 3 модула с практики

✅ Общо 21 видеа по 30-60 минути


🏆 След завършването получаваш сертификат

Информация за видеата по модули:

Повече информация за Мими Дончева:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Проучване относно йогата като полезен навик:

За целите на това проучване, група от 100 души на възраст от 18 до 65 години са се ангажирали да практикуват йога в продължение на 30 дни, по 30 минути на ден. Участниците са били подбрани така, че да отразяват различни нива на физическа активност, здравословно състояние и предишен опит с йога.

Резултати:

След 30-дневния период на практикуване на йога, участниците докладват следните промени:

Подобрена физическа форма: Повечето участници докладват за увеличаване на гъвкавостта, силата и баланса.

Подобрено психическо здраве: Мнозина участници докладват за намаляване на стреса и притеснението, както и за подобрение на настроението и общото благосъстояние.

Подобрено качество на съня: Голяма част от участниците докладват за по-добро качество на съня, което може да бъде свързано с общото намаляване на стреса.

Подобрена концентрация на вниманието: Някои участници отбелязват подобрение в способността си за концентрация, което може да се дължи на медитативните аспекти на йога.

📌 Заключение:

Това проучване показва, че ежедневното практикуване на йога може да има значителни ползи за физическото и психическото здраве. Въпреки това, е важно да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните обстоятелства.

Програмата е подходяща за: Хора от всички нива

Дългогодишният опит и редицата специализации в сферата на здравето и личностното развитие на Мими Дончева са гаранцията, че методите, които са представени в програмата са ефективни. Тези методи са променили животите на стотици хора, с които тя е работила през годините.

Трудно е да излезеш от зоната си на комфорт, но това може би е решението, което отдавна търсиш. Много други хора като теб търсят същото и го намират!

Стани част от новото движение на хората без напрежение и стрес:

194 лв. 94 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.08 в 23:59 ч.

Какво казват хората за Мими Дончева и нейните онлайн програми:

Стани част от новото движение на хората без напрежение и стрес:

194 лв. 94 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията е валидна до: 31.08 в 23:59 ч.

© 2023 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност