Информация за уебинара:

По време на уебинара ще:

✅ Научиш какво се крие в рождения хороскоп на всеки човек

✅ Чуеш отговорите на често задавани астрологични въпроси

✅ Можеш да задаваш твоите въпроси

✅ Имаш възможност да получиш подаръци от мен

Къде: Онлайн - след като се запишеш, ще получиш линк за достъп на мейла си!

*Важно: Уебинарът ще може да се гледа само на живо, няма да се изпраща запис!

Повече информация за Мими Дончева:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Какво казват хората за Мими Дончева:

© 2024 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност