Готов/а ли си за скок в дълбоките води на йога? Йога не е просто древна, здравословна гимнастика, а проверена във времето технология за цялостно развитие на човека! Ако искаш да имаш естествено здраве, психическа устойчивост на стрес, бистър ум и да се чувстваш прекрасно, не пропускай предстоящия уебинар! Йога наистина може да промени живота ти!

Това онлайн събитие на живо ще ти даде супер силен старт на новата година, точно в деня на първото новолуние за 2024!

Какво ще научиш от уебинара:

⭐️ Каква е основната цел на всички йога практики?

⭐️ Каква е природата на човешкия ум?

⭐️ Кои са 8-те стъпала на личностно развитие по пътя на йога и до какво водят те?

⭐️ Колко тела имаме?

⭐️ Основните ползи от йога за физическото тяло

⭐️ Основните ползи от йога за ума

⭐️ Какъв е смисълът на дихателните практики

⭐️ Какво представлява медитацията

⭐️ Допълнителни ресурси за развитие по пътя на йога, специално подбрани за теб от Мими Дончева

🎁 Ще има и йога подаръци за всички, които присъстват и изгледат уебинара до края!


КЪДЕ: Онлайн - след като се запишеш, ще получиш линк за достъп на мейла си!

ВАЖНО: Уебинарът ще може да се гледа само на живо, няма да се изпраща запис!

Кой ще води уебинара:

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот. 

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на множество публикации за йога в печатни медии и онлайн. 

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Какво казват хората за Мими Дончева:

© 2024 HomeYoga.bg Всички права запазени.

Контакти

Общи условия

Политика на поверителност