Запиши час за лична астрологична консултация с Мими Дончева!

 

КОГА: Всеки делничен ден от 15:00 до 17:00 ч.

КЪДЕ: Онлайн през Viber

ЗА КОГО: Консултациите са подходящи за хора над 18 г., които искат да научат повече за себе си. Не се приемат заявки за хороскопи на бебета и деца. Астрологичните консултации се провеждат лично с човека, чийто хороскоп се разглежда.

КАК: Консултациите протичат под формата на разговор и включват аудио запис, за да разполагаш с пълната информация след това.

КАКВО: При записване за консултация е нужно да посочиш дата, час и място на раждане за изготвянето на хороскопа ти. Ако не знаеш часа си на раждане и си роден/а преди 1980 или след 1990 г., обади се в ГРАО отдела на общината по местораждане – часът ти по всяка вероятност е записан в архива.

 

ВИДОВЕ ХОРОСКОПИ:

  • Пълен хороскоп: Включва подробен преглед на рождената карта, както и прогноза за близките години. Информацията от рождената карта важи за цял живот и покрива всички житейски сфери. Дава напътствия за посоката на съдбата и житейските задачи, с които човек трябва да се справи. Прогнозата обхваща текущата лична година на човека и общите тенденции за няколко години напред. Освен аудио запис, тази консултация включва писмен списък с основните житейски задачи от рождената карта.

Времетраене: 2 часа

Цена: 200 лв. (103 евро)

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПЪЛЕН ХОРОСКОП!

 

  • Прогностичен хороскоп: Обхваща само предстоящото – тенденции за периода, в който си в момента, както и за периодите, през които ще преминеш през следващите няколко години. Включва инфо за астрологичната година, в която си и която ти предстои, плюс тълкувание за разположението на планетите в момента спрямо рождената ти карта.

Времетраене: 1 час

Цена: 100 лв. (52 евро)

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОГНОСТИЧЕН ХОРОСКОП!

 

  • Партньорски хороскоп (синастрия) за любовни двойки: Разглежда какво е взаимодействието между мъжа и жената. Синастрията дава представа какви са очакванията на единия и на другия човек по отношение на партньора, доколко хармонични са отношенията, какви са предизвикателствата в тях и как могат да бъдат отработени. За изготвянето на такъв хороскоп е необходимо да знаеш както своите астро данни, така и тези на другия човек (дата, час и място на раждане).

Времетраене: 1 час

Цена: 120 лв. (62 евро)

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП!

 

  • Избор на дата за събитие: Ако ти предстои да насрочиш дата за сватба, стартиране на бизнес, откриване на търговски обект, секцио или друго важно житейско събитие, тази консултация е за теб. Астрологията може да даде чудесни ориентири кога е най-благоприятно да планираш съответното събитие, за да бъде резултатът от него максимално успешен и удовлетворяващ.

Времетраене: 20 мин.

Цена: 50 лв. (26 евро)

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЪБИТИЕ!

 

Искаш да подариш хороскоп?

За да подариш хороскоп на друг човек с ваучер, не е нужно да знаеш неговите астро данни – те ще бъдат уточнени когато получателят записва своя час.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР!

 

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"