Здравей! Aз съм Мими Дончева, сертифициран йога инструктор, астролог, психолог и НЛП коуч.

Създател съм на първото българско онлайн йога студио Home Yoga и на редица обучения в сферата на балансирания живот. Автор съм на книгите „Излекувай чакрите си“ и „Разгадай хороскопа си„, както и на множество статии за йога и астрология.

Практикувам йога от 2005 г., а от 2012 г. преподавам. Дипломиран треньор по йога съм от НСА и Българска федерация по йога, и имам най-високата преподавателска акредитация към международната организация Yoga Alliance (Е-RYT 500). Специализирала съм в различни направления на йога, сред които Хатха, Ащанга Виняса, Виняса флоу, Антигравити, йога за бременни и за деца.

В допълнение имам магистърска степен по „Психология на здравето“ от Софийски университет. И специализирам психотерапия по методиката на Карл Юнг към БОАП. Астрология съм изучавала към Съюз на астролозите „Иван Станчев“. От 2014 г. правя лични консултации и водя астрологични курсове. Преминала съм и редица спомагателни обучения в сферата на личностното развитие и здравословния живот, сред които Професионален НЛП коуч, Приложна психология, Философия, Рейки, Ароматерапия, Акашови записи, Випасана медитация, Аюрведическа кулинария и др.

В практиката си обединявам работата върху тялото, ума и духа, за да помагам на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие!

 

                                 

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"