Астро приключение – Рак

Категория: Астрология
Любими Споделяне
Споделяне
Адрес на страницата
Сподели в любимата си социална мрежа

За курса

Това е четвъртата от 12-те срещи от поредицата „Астро приключение“

Искаш ли да отключиш пълния потенциал на хороскопа си, за да живееш живота на мечтите си? Включи се в „Астро приключение“ с Мими Дончева!

Въпреки че се раждаме определена зодия, в личния хороскоп на всеки от нас присъстват и 12-те зодиакални знака, като всеки от тях управлява една от 12-те сфери на нашия живот. Често, обаче, енергията на някои знаци остава в спящо състояние, тъй като не я използваме по предназначение. И това ни пречи да разгърнем докрай потенциала си. Но има решение! Чрез конкретни практики в ежедневието можем да събудим последователно енергията на всички знаци в хороскопа си, за да отключим пълния си потенциал!

„Астро приключение“ е поредица от 12 онлайн срещи, по една на месец, които се случват когато Слънцето влиза в нов знак. Докато Слънцето се движи в даден зодиакален знак, то увеличава енергията му за всички нас. Всеки месец ще научаваш как да се синхронизираш с енергията на текущия знак чрез конкретни практики, които да правиш до следващата среща. Така заедно с движението на Слънцето през зодиака и с подкрепата на Мими Дончева ще „изживееш“ енергията на 12-те зодиакални знака, за да активираш всички сфери в личния си хороскоп!

Ще пробудиш всяка област от живота си и ще задвижиш постигането на своите цели по всички фронтове – любов и партньорства, финанси и кариера, здраве, деца и т.н. Ще намалиш ограниченията на хороскопа си, увеличавайки градивните му страни, за да постигаш своите цели и мечти!

Можеш да се включиш в Астро приключението по всяко време – не е нужно да започнеш с първия зодиакален знак, важното е да направиш пълния кръг през зодиака, преминавайки през всички знаци!

Не е необходимо да имаш предишен опит с астрологията, в хода на поредицата ще научиш всичко, което ти трябва!

СЛЕДВАЩА СРЕЩА: Лъв, 23 юли 2024

Виж повече

Какво ще научите?

  • Ще се запознаеш подробно със зодиакалния знак Рак;
  • Ще научиш за какво отговарят 12-те житейски сфери в хороскопа ти;
  • Ще разбереш какви са личните уроците, които Рак носи за теб;
  • Ще научиш как да събудиш енергията на Рак и към коя сфера от живота си да я насочиш;

Съдържание

Рак

  • Лекция Рак
    01:40:50
  • Как да си направиш рождена карта?
    04:23

Отзиви

Все още няма преглед.
Все още няма преглед.