Излекувай чакрите си

Категория: Йога
Любими Споделяне
Споделяне
Адрес на страницата
Сподели в любимата си социална мрежа

За курса

Чакрите са трансформатори на енергия, които правят връзката между тялото и ума ти. Същевременно, те служат като средство за общуване със заобикалящата те среда – поглъщат и излъчват информация.

Всяка чакра отговаря за конкретни части от тялото, за определени мисловни нагласи и емоции. Дисбалансът на даден енергиен център в телесен план се проявява като болест, а в умствен – като емоционални и мисловни блокажи, които спъват развитието ти. И обратното – когато системата е в баланс, здравето и щастието са нормалното състояние на човека, а личността става пълноценна и уравновесена. В курса ще разбереш как да постигнеш баланса!

В допълнение те очаква богата практическа част с 10 тематични йога практики и 2 водени медитации. Те ще ти помогнат да пречистиш и балансираш своята енергийна система, и да се отърсиш от психични блокажи, за да имаш естествено здраве и щастие.

Виж повече

Какво ще научите?

  • Какво представляват чакрите и къде се намират?
  • От какво се определя степента им на активност?
  • За какво отговаря всяка чакра?
  • Какви са признаците за баланс / дисбаланс?
  • Какви са методите за диагностика на чакрите?
  • Какви техники от йога да прилагаш за всяка чакра?
  • Как да балансираш чакрите с помощта на различни холистични подходи, като ароматерапия, кристалотерапия, звуколечение, рейки, цветотерапия, билки и др.?
  • 7-те закона на реалността, свързани с чакрите!
  • Допълнителни ресурси за задълбочаване по темата за чакрите!
  • Йога практики за баланс на седемте енергийни центъра

Съдържание

Въведение

Модул 1: Как работи енергийната система?

Модул 2: Пътуване през чакрите

Модул 3: Как да балансираме чакрите?

Модул 4: 7-те закона на Вселената

Модул 5: Практика

Отзиви

ЖТ
преди 6 месеца
Благодаря за всички знания, с които ме обогати този курс. Информацията беше много достъпно достъпно поднесена и ми помогна по пътя на моето израстване и развитие.
Галина Чолакова
преди 8 месеца
Изключително съм щастлива , че се записах и с удоволствие завърших този курс на обучение ! Помогна ми като " трамплин" да навлезна в една много интересна материя за мен, все още и още се връщам на видеата към курса , за да си направя справка за нещо или да практикувам заедно с Мими! Благодаря на Мими и на целия екип, че така достъпно популяризирате Йога и всички свързани с нея интересни направления!
КП
преди 1 година
Много интересно, полезно и вдъхновяващо преживяване! Горещо препоръчвам!❤️
Елена Хаджиева
преди 1 година
Искам да ви изкажа голяма благодарност. Откакто попаднах на ФБ страницата ви и следвам съветите, които давате ежедневно, животът ми се подобрява постепенно, за което искрено ви благодаря.
Този курс ми даде отговор на много въпроси, които на пръв поглед винаги са изглеждали сложни за решение, но всъщност се оказа, че с простички ежедневни практики може да намериш решение на голяма част от проблемите си, и да постигнеш положителни резултати.
ЕМ
преди 1 година
Информацията е много добре поднесена, без излишни приказки, които да губят времето ни. Определено този курс е част от най-добре инвестираните ми пари в обучения!