Запиши се за онлайн консултация с д-р Мариян Иванов!

Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински център “Фитолек”. Той е специалист по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет – София. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Освен това е акредитиран йога инструктор към международната организация Yoga Alliance.

Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек”, произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания.

Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

 

 

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИТЕ?

  1. Заяви своята консултация на мейл tedimar35@yahoo.com
  2. Ще получиш подробен въпросник за твоето здравословно състояние, който трябва да попълниш и върнеш обратно, придружен от твоя медицинска документация, ако имаш такава (напр. проведени изследвания, амбулаторен лист от преглед със специалист, епикриза и др.).
  3. След разглеждане на предоставената информацията, д-р Иванов ще ти състави индивидуална оздравителна програма, която ще получиш в писмен вид.
  4. Ако имаш въпроси по съдържанието на твоята програма или нейното прилагане, можеш да се свържеш с д-р Иванов по телефона за уточнения.
  5. Заплащането на консултацията се извършва по банков път – заедно с програмата, ще получиш на мейла си детайли за превода.

 

Предимства на този тип консултация:

– Достъп от всяко място на България и света до един от водещите български специалист в областта на холистичната медицина;

– Спестява време, нерви и пари, като избягваш пътуването и неприятното чакане пред кабинета;

– Не отнема от качеството на услугата, ако имаш точно поставена по надежден път диагноза (чрез консултации със съответните специалисти, проведени изследвания, епикриза от болнично лечение и др.). На базата на данните, с които разполага и в зависимост от твоите оплаквания, д-р Иванов ще назначи най-подходящото за теб индивидуално лечение, стимулиращо твоя оздравителен потенциал;

– Позволява на лекаря в удобно за него време, да анализира цялата предоставена информация и ако е нужно – да направи справка в специализираната литература или с колега;

– Прави възможно, след изготвянето на твоята лечебна програма, да я получиш в ясен писмен вид;

– Ако възникнат въпроси, свързани със съдържанието на оздравителната програма или с нейното прилагане, можеш да ги зададеш по телефона и да получиш необходимия съвет; 

 Гарантира анонимност – никой няма да те види в здравно заведение и няма да знае, че имаш здравословен проблем, а медицинският специалист, гарантира конфиденциалността на получената информация.

 

ЦЕНОВИ УСЛОВИЯ:

  • Първичен преглед и съставяне на индивидуална, холистична, профилактично-оздравителна програма 80 лв.

За пациенти с  ВИП карта – 70 лв.

  • Пореден преглед и съставяне на индивидуална, холистична, профилактично-оздравителна програма – 50 лв.

За пациенти с ВИП карта – 40 лв.

 

ВИП карта ползват:

– Пациенти с повече от 5 посещения в МЦ „Фитолек“ или повече от 5 онлайн консултации;

– Двама или повече членове от едно семейство, които посещават МЦ „Фитолек“ или се ползват онлайн консултациите с д-р Иванов; 

– Лекари и техните семейства;

– Абонати на Home Yoga – онлайн йога студио;

– Хора, посещаващи йога практиките на д-р Мариян Иванов в Ориндж фитнес (мол Парадайс, София); 

– Хора, посещаващи йога ваканциите, организираните съвместно от д-р Мариян Иванов и Мими Дончева.

 

NB! Когато един пациент не е правил консултация с д-р Иванов повече от 2 години, прегледът се приема за първичен.

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"