идеи

13-19 АВГУСТ: АМБИЦИИ И РАЖДАНЕ НА ИДЕИ

За начало на тази седмица, ретроградният Марс се връща обратно в Козирог, припомняйки ни голямата амбициозност и желанието за успех. Планетата на физическата енергия ще се движи назад до 27 август. A в знака на упорития труд ще остане до 11 септември включително. През това време, възможно е в нас да се събуди стремеж към конкретни материални постижения. В Козирог, импулсивността на червената планета е значително забавена. Ставаме по-способни да се трудим дълго и старателно в името на целите си. Макар че сме в разгара на отпускарския сезон, в оставащите летни дни може да изпитаме съвестност към задълженията си.

Ако определена работа трябва да бъде свършена, добре е да си изградим стратегически план за действие. И да го следваме, докато приключим всичко успешно. Марс в Козирог не обича съкратените процедури и претупването. Да не забравяме също, че ретроградната фаза на всяка планета призовава към довършване на нещо от миналото. В случай че сме забатачили някоя важна задача, сега е моментът да си навием пружинката и да свършим работата качествено.

Във вторник, за трети и последен път Юпитер в Скорпион сключва тригон с Нептун в Риби. Такава рядка последователност от хармонични аспекти между тях в същата водна конфигурация няма да се повтори отново в близките 150 години! За да се възползваме от даровете на този момент, добре е съзнателно да потърсим връзка с висшия си Аз и фините измерения.

Най-малкото общо кратно между Юпитер и Нептун е духовността. А водните знаци отговарят за интуицията. В близките дни можем да очакваме значими прозрения, прилив на идеи и дори “факсове от космоса”, чийто смисъл да ни се струва неясен първоначално. Желателно е да ги запишем, за да можем да ги осмислим в последствие. С мистчния Нептун в уравнението, тези мисли могат да ни се струват като канализирани от друго измерение.

идеи

Препоръчителни дейности за близките дни са медитацията, писането, визуализацията, танците и всички форми на творчество. Възможно е също да доизбистрим идеи, които са ни се родили около 2 декември или 25 май миналата година, когато бяха предишните два тригона в същата конфигурация.

Но има и едно предупреждение – Юпитер е хедонист, а Нептун отговаря за злоупотребите с вредни субстанции. Тази седмица е препоръчително да избягваме препиването и прекаленото купонясване. По-добре да си направим детокс, да отидем на спа, на гонг баня или да се наспим, ако това ни е липсвало напоследък. Хубаво е също да обръщаме внимание на сънищата си – все пак, те са един от ценните канали за получаване на лични послания от фините светове.

Вълнуваща амбициозно-мистична седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *