пълнолуние в Рак

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 01 – 07 ЯНУАРИ 2018

Новата година започва със супер пълнолуние в Рак, знака на чувствата, на 2 януари. Емоциите могат да се надигат и да бълбукат вътре в нас или да опръскват всички наоколо, като раздрусано шампанско. Ако те са любовни и положителни, дните в началото на седмицата са чудесни да прекараме повече време с любимите хора, да ги нагушкаме и нацелуваме хубаво. Ноако ни е криво и ни гони следпразничен махмурлук, по-добре да отменим срещите и разговорите с хора, които може да ни провокират към избухвания. Не се чувствайте длъжни да ходите където и да е. Ракът е домошар, така че моментът е перфектен да си полежите вкъщи по пижама. Докато си почивате следновогодишно, обърнете внимание за кои хора се сещате с добро и пуснете някое и друго поздравително съобщение. Тези емоционални лунни лъчи могат да послужат като чудесна основа за устанояването на по-близки взаимоотношения през следващите две седмици.

Отново на 2 януари, Уран, планетата на промените, технологиите и електричеството, се събужда след 5-месечна ретроградна фаза в знака Овен. При движението му назад, някои хора може би са преживели „спиране на тока“ на вътрешен план. Сега токът отново започва да тече, пригответе се за промяна! Интелектуално настроеният Уран ни насочва към нашите идеали и ни помага да възстановим връзката си с общностите, които подпомагат нашето развитие, но без да жертваме своята индивидуалност. От март 2011 г. Уран се движи през знака Овен, който е воден от желанието да бъде на първо място. За това време, технологиите (сфера под управлението на Уран) напреднаха безпрецедентно, изключително се разви и онлайн предприемачеството, което позволи на много хора, работещи на свободна практика, да се изявят.

На личен план, този уранов цикъл ни подтикна да се освободим (макар и по радикален начин) от онова, което спира развитието ни и ограничава свободата ни. За тази планета важи фразата „очаквай неочакваното“. Непредсказуемите лични промени приключват през май 2018 г., но последиците от тях ще се усещат дълго след това. В оставащите месеци е добре да съсредоточим вниманието си върху оформянето на своята лична „марка“. Искаме или не, чрез визията и действията си ние винаги изпращаме някакво послание към другите, затова нека да бъдем по-съзнателни в този процес. Овен е знакът на егото и нашата идентичност, а Уран отговаря за иновациите и гениалността – до май месец, имаме шанса да претворим себе си по оригинален начин.

Уикендът може да се окаже вълнуващ, благодарение на съвпада между Марс и Юпитер в Скорпион. Ако все още мислите върху вашите новогодишни обещания, това сливане може да ви донесе дълбоки прозрения. Освен това, този транзит засилва волята и увеличава енергията ни, за да действаме според нашите най-дълбоки убеждения. Големите идеи оживяват сега и ще бъдем вдъхновени да дадем за тяхното осъществяване всичко от себе си. Скорпионската енергия може да ни помогне да повдигаме планини изключително бързо. Би било грешка да искаме твърде малко или да подценяваме възможностите си. Не е време за скромност или изключителна предпазливост. Юпитер обича поемането на риск, а Марс ни призовава към епични действия! С двете планети в знака на вътрешната сила, Скорпион, можем да правим чудеса.

Успешен старт на новата година! Дерзайте смело!
Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *