януарски дни

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 22 – 28 ЯНУАРИ 2018

Миналата седмица родихме епичните си планове за годината под въздействието на новолунието в Козирог, а следващата седмица ни очаква първото лунно затъмнение/пълнолуние за 2018-та, на 31 януари в Лъв. То ще бъде силен енергиен момент за себеизява, но трябва да подготвим почвата за това. Така че тази седмица не ни остава друго, освен да работим тихо, кротко и методично за постигането на целите си. Във вторник и сряда Луната в Телец ще ни помогне – това е знакът, който обича планомерните действия и спокойния труд. А в четвъртък и петък, когато светилото ще се движи през Близнаци, дните са добри за екипна работа, срещи и разговори.

В събота темпераментният Марс ще излезе от врящия емоционален котел на Скорпиона и ще се прехвърли в приключенски настроения Стрелец, където ще остане до 17 март включително. След седем седмици на близки и интимни срещи сме готови да се върнем към света навън и да бъдем диви и свободни! Отворете картата и планирайте пътешествие до нова, интересна дестинация, огледайте цените на самолетните билети и проверете дали задграничният ви паспорт е валиден. С импулсивната червената планета в знака на пътешествията, като нищо можете да хванете пътя, преди да сте успели да премислите всички логистични детайли. (Поне проверете дали можете да отсъствате на тези дати, преди да купите билетите!)

През следващите седем седмици прилив на енергия ще имат и предприемачите – развитието може да се случи на бързи обороти сега. Но внимавайте да не надхвърлите значително предвидените разходи за стартиране на бизнеса. Когато Марс се вихри през Стрелец не винаги разбираме разликата между премерен риск и чист хазарт. Не правете скок в неизвестното със затворени очи. За да постигнете добри резултати, обърнете внимание на числата и фактите.

Готови ли сте за серума на истината? Всички ние бяхме доста по-сдържани и потайни докато Марс се движеше през Скорпион. Но в Стрелец, планетата на активните действия ще ни отвори устите. Опитайте да броите до 10 преди внезапно да кажете нещо и си проверявайте информацията преди да правите публични съобщения. Някой непремислен онлайн коментар може да се разпространи за минути, с неприятни последици. Живеем в нова епоха, в която всеки може да призовава към нещо през социалните медии – за добро или за лошо. Стрелецът управлява многообразието и през следващите седем седмици току-виж сме станали свидетели на изказвания свързани с расизъм и правата на имигрантите. Но от събота до 17 март важи правилото „всички сме заедно на тази лодка“. Така че вместо да се фокусираме върхи различията, по-добре е да търсим общото и допирните точки.

Успешни януарски дни на всички!
Мими

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на office@astroacademy.bg
А за да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими тук: http://facebook.us9.list-manage.com/subscribe?u=262941daee298bdaa24ea3ad5&id=642010ebc9

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *