Марс в Телец

11-17 ФЕВРУАРИ: НАПРЕЖЕНИЕ, НО И НАСЛАДА

В сряда, на 13-ти февруари, положението става взривоопасно. Марс настига Уран в 29-тия градус на знака Овен. Това е осмият и последен път, в който войнствената червена планета и планетата на неочкаваните обрати се сливат на територията на огнения Овен от 2011 г. насам. И тяхната среща няма да се повтори отново през следващите 80 години! Комбинацията между енергиите на тези две „луди глави“ в знака на новото начало донесе на света някои сериозно назрели промени, които обаче преминаха на принципа „око за око“.

Последното им сливане в сряда може да ни направи по-напрегнати, избухливи и лишени от търпение. Но плюсът на този импулс е, че може да ни даде куража да задвижим прогреса в живота си с ракетна бързина. Както и да се борим за каузите, които намираме за значими – не само за себе си, но и в по-широк обществен план. И това вероятно ще бъде остра реакция към някаква несправедливост, с която повече не можем да се примиряваме.

Напрежението, обаче, няма да трае дълго. Още на следващия ден, в четвъртък, Марс се прехвърля на по-спокойната територия на Телец. Идва време да си отдъхнем след дивия цикъл в собствения му знак Овен, чийто плюс все пак беше, че ни направи супер продуктивни. Връщайки лентата назад, възможно е да забелязвате, че от Нова година насам като по чудо сте успели да се справите с огромни количества работа.

Сега идва време да забавим темпото и до 31 март основната ни задача ще бъде да обработим всички големи идеи или проекти, които сме задвижили. Фокусът се прехвърля върху това да намерим реално работещи решения и да бъдем по-прагматични. Това може да не са най-вълнуващите 6 седмици от годината. Но не бива да подценяваме постоянството на Телеца, който умее търпеливо да влага усилията си, довеждайки работата докрай.

Марс в Телец

Но можем да почакаме с работата до другата седмица, защото Марс се прехвърля в Телец точно за Деня на влюбените. Време е да върнем насладата обратно в живота си. Телец е знака на удоволствията, които преживяваме с помощта на петте си сетива. Нежните докосвания в задушевна атмосфера, с хубаво вино, вкусна храна и красива декорация, ще ни донесат истинска радост. Венера, планетата на любовта също се намира в земен знак – това е Козирог, който има отношение към сериозните връзки. Така че, не е изключено стабилните любовни отношения да минат на следващо ниво в развитието си.

Желая ви смелост да отстоявате себе си в средата на седмицата. И приятни любовни трепети през втората й половина!

А по случай Деня на влюбените, всички лични хороскопи заявени в периода 12-15 февруари, получават бонус – партньорски хороскоп! Поръчайте своята астро консултация сега на office@astroacademy.bg!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *