извън рамките

4-10 ФЕВРУАРИ: ДА МИСЛИМ ИЗВЪН РАМКИТЕ

Отново е време за желания! Седмицата започна с новолуние в идеалистичния и социално ориентиран Водолей, който ни приканва да визуализираме бъдещето си. Това е знакът на иновациите и нестандартните решения. Време е да мислим извън рамките на общоприетото и да експериментираме. Точно както Едисън е минал през хиляди неуспешни опити докато открие електрическата крушка (електричеството е водолейско), нека мислим алтернативно, без да се обезсърчаваме от несполуки. Ако новолунието в Козирог ни помогна да начертаем плановете за мечтите си, то новолунието във Водолей ги издига на по-високо равнище. Водолей управлява нововъведенията, групите и дейностите в името на общото благо. Как можем да обединим усилията си с другите в съвместна кауза?  Никой не постига успеха сам в крайна сметка. Сега е моментът да потърсим съмишленици за своите проекти.

извън рамките

Освен това, Водолей управлява всички дейности в IT сферата. Следващите дни са силни за разработване на дигитални продукти и онлайн бизнеси. А на 15 август, когато е съответстващото пълнолуние във Водолей, ще можем да берем плодове от семената, които посяваме сега.

Новолунието във Водолей бележи и Китайската нова година. Влизаме в годината на земното прасе. Прасето е умно, приятелски настроено и обича насладите. В такава година можем да се забавляваме повече, но важно е да избягваме „свинщините“. На дневен ред е въпросът „Кого наричам приятел?“. Може да направим преоценка на кръга си, отсявайки хората, с които не ни свързва искрена топлота.

Междувременно, отново в понеделник, Венера стартира разходката си през Козирог. Това не е нито романтична, нито естетична територия за планетата на любовта и красотата. Време е за откровени разговори. В рамките на месеца (до 1 март включително), връзките с неясни параметри подлежат на структуриране. „Да бъдем или да не бъдем?“ и „Какви сме си всъщност?“ – това са въпросите. Ако пък връзката ни е ОК, можем да оползотворим този прагматичен период за изграждане на съвместни планове с половинката. Но изненадите на са изключени – току-виж сме открили, че единият мечтае за къща в покрайнините на града, а другият копнее да отвори бар на плажа. Това е важно да се уточни на време, все пак…

Другата коварна територия е красотата. С Венера в Козирог не е добре да правим смели промени по външния си вид. Твърде възможно е резултатът да е плачевен. Същото важи за покупките на дрехи – по-добре е да ги ограничим през февруари, за да не се превърнем в модно недоразумение. Венера е и планетата на парите, а Козирог обича пестеливостта. Така че нека да си спестим излишните разходи. Ще бъдем благодарни за това в последствие.

Успех с намеренията в дните след новолунието! И нека не забравяме, че раждането на идеята е само първата стъпка.

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *