2-8 НОЕМВРИ: ЧЕСТИТ ДИРЕКТЕН МЕРКУРИЙ!

Днес, 3-ти ноември, Меркурий се пробужда след 3-седмична ретроградна фаза през знаците Скорпион и Везни. От 14-ти октомври насам емоционалните бури и всеобщото объркване бяха нещо нормално.

 

 

Сега докато Меркурий поема напред през Везни (до 10 ноември) и през Скорпион (до 1 декември), ни се дава шанс да преразгледаме всички събития, които са ни се случили от началото на октомври. Да приемем ситуацията, в която сме, не означава, че сме съгласни с нея. Важно е да можем да отсеем фактите и да изберем нова стратегия, базирана на това, което наистина се случва. Пътят към възстановяването на нормалния живот ще бъде дълъг и криволичещ – нещо, което мъчи всички по света тази година.

От 14-ти до 28-ми октомври, обратното движение на планетата-вестоносец протече през Скорпион, знака на дълбоките и прикрити емоции. Ако през този период сте си поплакали „без видима причина“, може би сте усетили пречистващия ефект на сълзите. Но това усещане за драма е вече в миналото. С директен Меркурий е време да поправим недоразуменията и да задвижим забоксувалите дела. Но без да забравяме уроците, научени чрез трудностите.

Кога „още малко“ става „твърде много“? Повече яснота по този въпрос ще получим в неделя, на 8-ми ноември, благодарение на последната четвърт на Луната, която подбужда към равносметка. Луната в яркия знак Лъв ще насочи вниманието ни към всичко прекалено и „кичозно“, което дразни погледа. Както Коко Шанел съветва, добре е да махнем един аксесоар от себе си преди да излезем. Този принцип ще важи в широк смисъл около края на седмицата.

Желая ви успешен старт на ноември!

Мими 🙂

Искате ли да преминете отвъд общия хороскоп? Запишете се за онлайн курса „Астрология за начинаещи“!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *