късмет

26 НОЕМВРИ – 2 ДЕКЕМВРИ: КЪСМЕТ И ДОЗА ДРАМА

Мислите ли достатъчно мащабно? Това е въпросът на седмицата. Откриваме я с ежегодната среща на Слънцето и Юпитер, която този път се осъществява в Стрелец, знакът на експанзията. Тук Юпитер е на своя територия и такъв съвпад с централното светило се случва веднъж на 12 години. Той прилича на дъга, която води към голямо гърне със злато. Дава ни прилив на късмет и оптимизъм. И ни помага да поемаме рискове, защото в крайна сметка „който не играе, не печели“. Освен това, Юпитер обича истината, а Слънцето я осветлява – тази седмица може да получим важна информация. И за капак, съвпадът между двете небесни тела подобрява самочувствието ни. Сега е моментът да се разгърнем пред другите! Но без да правим нещо, което не бихме желали на запис.

Юпитер

Към края на седмицата да останем в баланс ще бъде предизвикателство. В събота чаровната Венера във Везни, планетата на любовта и хармонията в собствения си знак, прави опозиция с Уран, господарят на внезапните обрати, който се движи през войнствения Овен. Докато двете планети се протипоставят една на друга, натрупаното напрежение в отношенията с важни за нас хора може да изригне като вулкан. Ако се оставим да бъдем въвлечени в тази енергия, драмата ни е в кърпа вързана. Кой да предположи, че сме имали толкова много потиснат гняв в себе си… Но няма лошо, понякога изригването е нужно, за да се пречистят отношенията между хората. Също така, при този транзит „забраненият плод“ в любовта става особено сладък. Ако не сме готови да си сърбаме попарата в последствие, по-добре подминем изкушението.

В неделя ретроградният Меркурий се връща в Скорпион, където ще остане до 12 декември включително. В знака на тайните, движещата се назад планета на ума и комуникацията може да изрови нещо скрито, което сме се надявали да си остане такова. Или пък да ни причини проблеми с доверието, като ни направи твърде мнителни. Добре е да се вгледаме повече в себе си чрез себеанализ. Какво стои под тази мнителност? В какво сме неуверени? Има ли нещо, което можем да подобрим? Всеки си има трески за дялане.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *