27 МАЙ – 2 ЮНИ: МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ

В четвъртък комуникаторът Меркурий сключва напрегнат аспект с Нептун. А в петък спречкването продължава с Юпитер. Посланието е едно – мерете си приказките!

Откакто Слънцето и Меркурий влязоха в Близнаци миналата седмица, откриха сезона за активна комуникация с другите. Но този четвъртък, докато Меркурий сключва напрегнат аспект (квадрат) с Нептун в Риби, добре е да внимавате какво приказвате. За Нептун е известно, че внася неяснота и заблуди в ситуациите. А Меркурий е любопитният клюкар. По време на спречкването между тях, не е изключено да се замесите в някоя интрига, разпространявайки невярна информация. Уверете се, че сте наясно с цялата картина, преди да влезете в ролята на официален говорител. Инвестирайте време в проучване и проверка на детайлите – ще ви се отплати.

Предизвикателствата продължават и в петък, когато ретроградният Юпитер в Стрелец застава в опозиция с Меркурий. Най-малкото общо кратно между тези две планети са „големите им усти“. При това, действието се развива в двата най-прями знака в зодиака. Малките разногласия могат бързо да прераснат в епични словесни битки.

Ако сте си държали езика зад зъбите по някаква тема, на този транзит вероятно ще се разприказвате. Или ще се отприщите в изобличителна реч, като Стрелец, или ще свалите противника с кратък, остроумен коментар по близнашки. Но и в двата случая стои вероятността да предизвикате война. Недейте да изгаряте мостове, обаче. Защото ефектът от транзита ще премине след броени дни, а връзките ще бъдат трудни за възстановяване. Като предпазна мярка, преди да говорите, обмислете думите си внимателно и ги минете през няколко редакции наум.

Желая ви повече дипломатичност и мъдрост в последните майски дни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *