новолуние в близнаци

3-9 ЮНИ: НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ

В понеделник се случва тазгодишното новолуние в Близнаци, което събира сродните души на едно място. Ако в близките дни забелжите, че добре се разбирате с някой познат или колега в обкръжението ви, не е изключено това да се окаже новият ви най-добър приятел. Близнаци управлява социалните контакти, така че потърсете възможностите за сближаване с хората, които споделят интересите ви. Независимо дали ще се получи дълготрайна, хранеща душата ви връзка или просто ще излезете един път – и двете са ОК в крайна сметка.

новолуние в близнаци

В допълнение, тази лунация насърчава красноречието и ви помага по-добре да изразявате идеите си. Но без прибързани действия, засега си останете само с приказките. Освен интелектуално ориентирани, лъчите на Близнаци са и непостоянни – не е моментът да насилвате осъществяването на визията си. Дайте време на мислите ви да узреят и с по-плавно темпо работете за реализирането на идеите си до съответстващото пълнолуние в Близнаци на 12 декември.

Венера в тригон с Плутон

Също в понеделник, Венера в Телец сключва положителен аспект (тригон) с Плутон в Козирог. Не е изключено уж небрежните закачки с отсрещния пол да прераснат в неустоими искри на страстта. Силата на привличането може да бъде наистина неудържима, когато Плутон и Венера се докосват. Тъй като и двете планети са в стабилни земни знаци, възможно е дори това се окаже началото на дълготрайна връзка, орисана да устои проверките на времето. Ако пък вече сте в сериозна връзка, сега е добър момент да направите следваща важна крачка в отношенията ви с половинката. Но каквато и да е ситуацията в любовта, не забравяйте да мислите с главата си, а не с интимните си части. При такъв аспект здравият разум излита през прозореца и не са изключени постъпки, за които да съжалявате в последствие.

Меркурий влиза в Рак

В сряда Меркурий се прехвърля на сърдечната и домошарска територия на Рака, където ще остане до 27 юни включително. През следващите седмици заменете социалните мрежи с контакт на живо с вашите роднини и близки. Кога за последно се видяхте с родителите си? Или поканихте приятелките си на женско парти? Ракът е семейно ориентиран и обича да посреща гости на домашно приготвена трапеза. А Меркурий обожава общуването. Сега е моментът да слеете тези две дейности, като организирате уютни срещи с тесния ви социален кръг. И ако сте в сериозна връзка, в която с половинката обмисляте да заживеете заедно, използвайте започващия месец за свиване на семейно гнездо!

Желая ви прекрасно начало на юни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *