Сатурн

3-9 СЕПТЕМВРИ: ДВОЙНА ДОЗА ЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХ

Ако амбициозните ви планове са удряли на камък през последните месеци, не губете надежда – този четвъртък астрологичното ембарго се вдига! Стремящият се към големи постижения Сатурн се пробужда след като стана ретрограден през април. Планетата с пръстена обръща хода си веднъж годишно за около 140 дни. Но за първи път от началото на 90-те това се случва в Козирог, собствения знак на Сатурн. В него, планетата ни дава двойна доза желание за успех и повишава стандартите ни. Сатурн е звездният архитект, който ни помага да изградим стабилна основа за бъдещото си развитие, поставяйки пред нас строги изисквания. Докато беше ретрограден, забави прогреса ни, за да направи инспекция на постигнатото преди това. Може и да сме срещнали трудности по време на този астрологичен одит. Но решенията, които сме намерили за спънките ще ни помогнат да развием мечтите си според най-високите стандарти.

Сатурн

Гответе се – летвата ще се вдигне още повече през следващите месеци. Но не се отклонявайте от пътя си заради това, което прави конкуренцията. Винаги ще има някой, който се справя по-добре, по-бързо или в по-голям мащаб. Нека това да ви служи за вдъхновение, вместо да ви обезкуражава. Ако сте готови да напредвате бавно, но качествено, Сатурн в Козирог може да ви награди с големи кариерни успехи. С напредването на седмицата може да наблюдавате как нещата си идват на мястото. Възможно е да получите отдавна очаквана зелена светлина за действие по ваш проект. Или най-сетне да получите обратна връзка от клиенти, до които сте изпращали информация през пролетта. Сега е моментът да засилите представянето си пред тях като изпипате презентацията си или ги поканите на работна среща.

Но да постигаме повече, не означава задължително да правим още и още. Отново в четвъртък, Меркурий, планетата на ума, влиза в собствения си знак Дева. Минимализмът, опростяването на нещата и разчистването на излишното могат да се окажат добра стратегия през следващите две седмици. Тази неделя, новолунието в Дева може да подкрепи въздействието на Меркурий. Не се учудвайте, ако желанието за внасяне на ред в хаоса внезапно се прояви във всички сфери на живота ви. Отворете килерите и шкафовете, огледайте рафтовете и чекмеджетата – наистина ли имате нужда от всички тези неща? И се освободете от онова, което не ви носи радост – изхвърляйте, продавайте и подарявайте!

Освен подтик за ред, новолунието в Дева може да ви донесе желание за здравословен живот. Това е добър момент да започнете нова фитнес програма. Или да подобрите хранителния си режим. Както и да разгледате внимателно финансите си. Дева е счетоводителят на зодиака, така че работете за добрия баланс между приходите и разходите.

Успешни септемврийски дни на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *