клоуните

30 ЮЛИ – 5 АВГУСТ: КОЙ ИЗПУСНА КЛОУНИТЕ НАВЪН?

Цяла седмица Слънцето и ретроградният Меркурий ще споделят пътуването си през гладния за внимание Лъв. Напомпани егота и борба за светлината на прожекторите – това ще наблюдаваме около себе си… или директно ще участваме. Усещането е сякаш циркът минава през града, а клоуните са особено активни. Добре е да се пазим от попадането в ролята на последните и да избягваме излишните демонстрации. Кой казва, че човекът с най-скъпите играчки печели? Понякога просто се оказва с голяма сметка за плащане.

клоуните

На 1 август, в сряда, войнственият Марс и радикално настроеният Уран се спречкват в напрегнат аспект (квадрат). Уран е небесният бунтовник, който отключва промяната и действа на принципа „очаквай неочакваното“. А огненият Марс, отговарящ за активните действия и спречкванията, в момента е ретрограден във Водолей – знака на Уран. Докосването между тези две планети би могло да ни причини токов удар, в пряк и преносен смисъл. Но може би точно от това имаме нужда, за да се катализира отдавня назряла промяна в живота ни, която досега сме избягвали. В крайна сметка, промяната е единственото сигурно и трайно нещо. Добре да я приемем и да се адаптираме към нея.

Все пак, ако нещата станат твърде напечени, можем да се покрием до петък, когато Луната ще влезе в спокойния и земен Телец. Тези лунни лъчи ще внесат уравновесеност и здравомислие, и това ще ни помогне да разгледаме ситуацията по-трезво. Задачата за уикенда е да помислим как да внесем промяна в своето кътче от света.

Телец управлява нашите ценности – от принципите, които остояваме, до нещата, за които харчим парите си. Нека не забравяме, че със своите пари можем да „гласуваме“ за развитието на света в желаната от нас посока. Вместо да харчим по инерция там, където ни е най-удобно, можем да помислим за икономическата екосистема, от която сме част и да подкрепим с парите си стойностни производители.

А ако сме изкарали твърде много време пред компютъра напоследък, уикендът с Луна в Телец ни приканва да излезем навън и да се свържем отново с природата. Пикник, разходка в планината или слънчеви бани – това са дейностите, които ще ни заредят и балансират.

Желая ви успешно начало на август!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *