мислите

4-10 МАРТ: ВГЛЕДАЙTE СЕ В МИСЛИТЕ СИ

Направете бекъп на компютъра си, сменете важните пароли и бързо подайте документите, чийто краен срок наближава! Този вторник започва първата ретроградна фаза на Меркурий за 2019-та.

Планетата на комуникациите ще се движи назад през Риби до 28 март. На територията на знака на илюзиите, нещата няма да бъдат такива, каквито изглеждат. Не приемайте нищо за чиста монета, дори одобрението и положителните реакции на хората. Ще бъде трудно да получите откровен отговор за каквото и да е.

Погледнете на март месец като на период за тестване на вярата ви. Там, където Риби е намесен, едно нещо е сигурно  – каквото е писано, това ще се случи. Като допълнителен акцент върху тази идея, в 18:30 ч. в сряда настъпва новолунието в същия знак. Да се оставите в божиите ръце и да наблюдавате какво се случва вътре във вас – това са двете ви основни задачи през следващите дни.

За втората задача подсказва и ретроградният Меркурий, който изисква обръщане навътре към себе си с цел себеанализ и равносметка. Време е да се превърнете в свой страничен наблюдател. Обърнете внимание на реакциите си към ситуциите и хората, и на вътрешния монолог, който върви в съзнанието ви. Съчинявате ли си неприятни истории за това какво мислят другите? Мрънкате ли наум като глезено дете за маловажни неща? За какво размишлявате най-дълго и струва ли си? Просто наблюдавайте мислите и емоциите си, без да ги променяте. Те не са добри или лоши, правилни или грешни, те просто „са“. Точно в това вълшебно състояние на себеосъзнаване може да достигнете до важни прозрения.

мислите

В четвъртък настъпва друго важно небесно събитие. Уран, планетата на иновациите и обратите, трайно напуска знака Овен, след близо 8-годишна разходка през него. И се прехвърли на територията на Телец, където ще остане чак до 26 април 2026 г. В първия земен знак, активистки настроената планета ще настоява да обърнем внимание на климатичните промени и себеразрушителната екологична посока, която е поело човечеството. Може би ще спасим планетата в крайна сметка! Уран отговаря за технологичните подобрения, така че през следващите години е възможно да доживеем въвеждането на по-чисти източници на енергия. Телец е и знакът на парите, а Уран е дигиталната планета – можем да очакваме също нарастване на безкасовите плащания и значими промени в сферата на финансите. Предстои ни да живеем в интересни времена.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *