мирогледа

5-11 НОЕМВРИ: РАЗШИРЯВАНЕ НА МИРОГЛЕДА

Тази сряда северният лунен възел напуска бляскавата територия на Лъва и се прехвърля в сърдечните води на Рак, където ще остане до 5 май 2020 г. Северният възел не е небесно тяло, а представлява едната от двете пресечни точки между еклиптиките на Луната и Слънцето. Той символизира посоката на съдбата и показва пътя, по който трябва да се развиваме, дори да ни е трудно.

Рак е знакът на домът, семейството, майчината любов и емоционалната чувствителност. Прехвърлянето на северния възел в него може да събуди позаспалата сърдечност в нас. Особено след годината и половина със северен възел в Лъв, където егото беше на преден план. Идва време да се свържем отново със своята топлочовешка страна и да оставим излишната гордост настрана.

Също в сряда, ретроградният Уран се връща за последна разходка из Овен, където ще се движи назад до 6 януари. А после и напред, до 6 март. Следващото му влизане в този знак ще се случи отново чак след 84 години. Уран е планетата на внезапните обрати. За него важи фразата „очаквай неочакваното“, особено когато се движи назад, правейки последно посещение някъде. Връщайки се в огнения Овен, Уран може да доведе до ескалиране на социалното напрежение. Той е борец за справедливост и бунтар, който може да предизвиква революции. Уран има свойството да катализира отдавна назрялата промяна. И това важи както на личен, така и на обществен план. Следващите 4 месеца ще бъдат решаващи за промяната в живота ни. Ако вече сме сигурни къде трябва да настъпи тя, можем да я направим съзнателно, вместо да чакаме да ни „порази“ внезапно.

И отново в сряда, ще се случи тазгодишното новолуние в Скорпион. То повдига темата за вътрешната трансформация и създаването на интимност. Добре е да поработим върху откритостта и способността да се свързваме с другите, разголвайки душата си. Защото няма заместител за автентичността. Тя е спойката на истинските връзки.

В петък, на 9 ноември, Юпитер влиза в собствения си знак Стрелец, където ще остане до 2 декември 2019 включително. Той се прибира на своя територия за пръв път от 12 години насам. Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система и символизира разширението. Отговаря за оптимизма, истината и високия морал, висшето образование и междукултурните отношения. Освен че ни помага да гледаме на живота по-ведро, той ни стимулира да се развиваме като учим и пътешестваме. Защото общуването с чужди култури обогатява представите ни за света и нашето място в него.

мирогледа

През следващата една година всички дейности под управлението на Юпитер ще бъдат във възход. Това са международният бизнес, книгоиздаването, висшето образование и туризмът. Вадете картата на света и стягайте куфарите! Време е за разширяване на мирогледа!

Желая ви повече оптимизъм и възможности за пътешествия!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *