ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 12-18 ФЕВРУАРИ

Още преди новолунието/слънчево затъмнение във Водолей, което ни очаква в четвъртък и слага край на коридора между затъмненията, Луната вече ще е влязла в този знак за празника на влюбените в сряда. Това не е най-романтичното положение за планетата, която управлява емоциите. Водолейската енергия е по-скоро рационална, обича интелектуалната стимулация, разнообразието и иновациите. Помислете как да изненадата любимия човек с нещо нетрадиционно и различно, което не сте правили заедно досега. Или организирайте празника си с други двойки, особено ако са забавни – Водолей е и знакът на големите компании, шегите и развлеченията. Последното важи дори да нямате половинка – в сряда излезте с приятели и се позабавлявяайте!

В четвъртък настъпва китайската Нова година – тя винаги идва на новолунието във Водолей, а този път започва със слънчево затъмнение! Това е второто в поредицата от три водолейски затъмнения, която стартира с лунно миналия август, на 7-ми. Водолей е технологичният гении на зодиака и екипният играч, едновременно луд учен и социално ориентиран идеалист, който призовава за „власт на народа“. Слънчевото затъмнение поставя ново начало в живота ни и в този знак може да ни направи по-ангажирани с политиката (особено чрез социалните медии), както и да увеличи активизма и да ни направи по-обърнати към другите.

Тази нова Луна пита: Можете ли да превърнете личните си цели в групови? Всички дейности, осъществявани в сътрудничество ще бъдат в подем! Съберете си екип-мечта и започвайте да творите! Едни жокер: Възможно е да сте срещнали част от подходящите хора около затъмнението на август 7. Заедно с тях можете да внесете значима промяна в света преди последното лунно затъмнение във Водолей, което ще се случи на 27 юли.

Очаквайте в четвъртък повече инфо във връзка със затъмнението!

Успешен старт на новата седмица!
Мими

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими тук: http://facebook.us9.list-manage.com/subscribe?u=262941daee298bdaa24ea3ad5&id=642010ebc9

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

    1 Коментар

  1. Дари Илиева
    13.02.2018
    Отговор

    Вече си обесних как изведнъж се появи желание в мен от 10.02 – събота, да съм повече в компании и събирания с повече хора!Благодаря,Мими!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *