let go

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 9 – 15 АПРИЛ

В сряда, на 11 април, Венера и Марс, женската и мъжката енергия, сключват тригон. Този силно положителен аспект е като целувка между двамата космически любовници! Тъй като и двете планети се намират в земни знаци, докосването между тях повишава сигурността и стабилността в отношенията. Венера е в Телец, а Марс в Козирог – два зодиакални знака, свързани с планирането и изграждането на бъдещето. Създаването на солидна основа за взаимоотношенията с важните за вас хора може да ви помогне да се отпуснете и да се чувствате обичани. Ако има неясноти между вас и партньора, добре е да ги избистрите около сряда. Тъй като Марс дава кураж, а Венера е дипломатична и приятелски настроена, взаимодействието между тях осигурява честност и откритост по един сърдечен начин.

В неделя е последният ден от ретроградието на Меркурий. От 23 март планетата на общуването се движи назад през огнения Овен, което може да е довело до някои по-бурни недоразумения. Ако сте си изпуснали нервите върху хората около вас, спрете да се оправдавате. Разбира се, те може да са ви предизвикали и да са преминали някои граници. Но когато Меркурий коригира курса си и „димът от битката“ се разсее, намерете начин да се извините, ако е нужно.

let go

Това ретроградие може да ви е научило, че е най-добре да оставите определени ситуации в миналото. Ако сте готови да обърнете нова страница в личната си история, можете да се възползвате от новолунието в Овен, което се задава другия понеделник, на 16 април. То рестартира лунния цикъл през зодиака, носейки освежаваща перспектива, по всички въпроси. Но дотогава, използвайте последната седмица от ретроградието на Меркурий за активно разчистване, съвсем в духа на пролетта! Ако е нужно да се отдръпнете от хора или ситуации, които не ви се отразяват добре, за да пуснете миналото да си отиде, така да бъде! Или може би просто сложете тези отношения на пауза за известно време, докато изследвате смело новото.

Щастлива нова седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *