общуване

11-17 юни: Общуване, летни флиртове и блясък

В сряда вестоносецът Меркурий се прехвърля в емоционалния знак Рак, където ще остане до 29 юни включително. На преден план излиза сърдечното общуване с членовете на семейството и важните за вас хора. Кога за последно гостувахте на родителите си или се видяхте с приятели от детството си? До края на юни можете да наваксате с тези срещи. Рак има отношение към домашния уют и приготвената вкъщи храна, така че добра идея е да поканите гости у дома.

Отново в сряда ни очаква тазгодишното новолуние в Близнаци, което настъпва в 22:43 ч. Това е знакът на общуването, новите знания и контакти. Бъдете навън сред хората, разговаряйте и вижте какво ще ви донесе този обмен. А ако отдавна ви се иска да се запишете на някакъв курс сега е моментът – хем ще учите, хем ще срещнете нови хора, които могат да се превърнат във ваши приятели или сътрудници.

флиртове

В четвъртък Венера, планетата на любоват, влиза в Лъв – знака на влюбването. Нека летните флиртове започнат сега! Ако все още търсите своята половинка, не отказвайте поканите за срещи и партита – облечете новите си дрехи, направете си прическата и тръгвайте! 😉 Но не бързайте със сближаването и прекалената романтика – в петък Уран, планетата на личната свобода и внезапните обрати сключва напрегнат аспект с Венера. Просто се радвайте на преживяванията си, без да очаквате нищо конкретно.

Лъв отговаря също за способността да бъдем в светлината на прожекторите и да изявяваме себе си. По време на този бляскав цикъл добре е да поработите върху имиджа си, като можете дори да използвате професионална помощ от стилист или графичен дизайнер. Никой не печели от скромността ви, така че време е да заблестите!

Щастлива юнска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *