страсти

4-10 юни: Горещи страсти, интриги и илюзии

Горещи страсти и интриги – това витае във въздуха тази седмица чрез танца на планетите. Действието започва във вторник, 5 юни, когато съблазнителният манипулатор Плутон в Козирог застава в опозиция с Венера в Рак. Въпреки че атмосферата ще бъде заредена със сексуално напрежение, сигналите и мотивите на отсрещната страна могат да се окажат по-трудни за разчитане от йероглифите. „Пада ли си по мен … или си въобразявам? Или вече има връзка с друг човек?“ – това ще са въпросите в главите на мнозина. Не пропускайте да си направите проучването, преди да направите ход. И ако се окаже, че имате достойно другарче за игра, използвайте елемента на изненадата в своя полза. Опозицията „Венера-Плутон“ увеличава физическото привличане, а за разгарянето на страстите няма нищо по-добро от играта на котка и мишка. Стига да не бягате твърде бързо – не бъдете прекалено мистериозни и дръпнати, за да не преминете границата, в която отсрещата страна губи интерес.

страсти

Случаващата се опозицията има отношение и към материалната страна на живота – Венера е планетата на парите, а Плутон управлява крупните финанси. Тази седмица добре премерените финансови ходове биха могли да излязат печеливши, стига да са изгодни и за двете страни. И стига да сте направили задълбочена предварителна проверка на потенциалните си бизнес партньори. С Плутон в Козирог, отличното предложение може да се окаже кофти сделка, ако не сте прочели внимателно дребния шрифт. Пазете се от акули, маскирани като нежни русалки! Както и от борби за власт в професионалната сфера. Поемането по преки пътища или опитите за подкопаване на конкуренцията могат да доведат до сериозна ответна реакция.

В сряда Луната ще бъде в Риби, което ще направи още по-трудно разграничаването на миража от истината. Ако сте склонни да губите връзка с реалността, свържете се отново със земята и тялото си, като се храните съзнателно и здравословно, отидете на разходка или се спрете на физическа активност под управлението на Риби – йога, плуване или танци. А ако сте в другия край на спектъра – супер практични и лишени от творчество – тогава използвайте тези лунни лъчи, за да се свържете с духовната и мистична страна на живота.

Направете си списък благодарности – огледайте се наоколо и обърнете внимание на всички малки чудеса, които сте приели за даденост. Забелязвайки тези неща, променяте настройката си и започвате да привличате към себе си повече щастливи обстоятелста и блаженство. Но ако по-скоро виждате ситуации, които не са в унисон с добруването ви, тогава в средата на седмицата поставете граници между себе си и енергийните вампири или да започнете да планирате път за измъкване от токсичната среда, в която сте попаднали.

В четвъртък, Слънцето, планетата на егото, в Близнаци сключва напрегнат аспект (квадратура) с отнесения Нептун – възможно е да преживеете заблуда за величие. Освен да се разхождате наоколо като император, бихте могли да попаднете в ролята на спасител, рицар или „единственият“ човек, който разбира някаква измъчена душа. Или може да се окажете във властта на харизматичен гуру, подкопаващ самочувствието ви. Бъдете нащрек за подобно движение по наклонена плоскост, което може да ви отведе до бездънната яма на зависимост към някого. Но имайки едно наум за тази квадратура, можете да намерите и целебна страна в нея. Нептун управлява подсъзнанието, а Слънцето – себеизразяването. През втората половина на седмицата бихте могли да намерите сили да говорите за най-дълбокия си страх или да преоткриете светлината, която сте погребали дълбоко в себе си!

Лека юнска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *