22-28 ЮЛИ: НА ЦАРСТВЕНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЛЪВА

Този вторник Слънцето се прехвърля на царствената територия на Лъва, където ще остане до 22 август включително. Навлизаме в най-бляскавата, романтична и творческа част от годината! Време е да развеем грива, да бъдем автентични и да покажем най-доброто от себе си, без да ни пука какво мислят другите. Лъвът обича да е център на вниманието и не се бои да заяви присъствието си по ярък начин.

Лъва

В допълнение, Марс се разхожда в „земите“ на Лъва от 2 юли насам и ще се движи тук до 18 август включително. Искате ли името си изписано на светлинна табела? Или копнеете да оставите следа в историята? Визуализирайте целта си и започнете да позиционирате личната си марка по желания начин. Докато Меркурий все още се движи назад до 1 август, направете обстойно проучване на конкуренцията. Какво правят големите играчи във вашата индустрия? И какво ново можете да създадете вие? А ако вече имате готов продукт, използвайте следващите дни, за да добавите блясък към имиджа му. И насрочете важните маркетингови стъпки за първата половина на август.

В четвъртък Марс формира положителен аспект (тригон) с Юпитер в Стрелец. Двете огнени планети, при това в огнени знаци, сякаш подушват че са от една порода. Това надига искри на страст и креативност, които ви създават усещане, че няма няма невъзможни неща. Този аспект, който се случва веднъж на две години, ви помага да надскочите страховете си и да изследвате нови възможности. Писнало ли ви е от несправедливости около вас? Сега вътрешният ви войн се разбужда, за да се борите за промяна. С някои неща не бива да се примирявате, дори да сте на принципа „правете любов, а не война“.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

⭐️ Само през юли, освен стандартното инфо (тенденциите за няколко години напред, годишен хороскоп и транзити), прогностичният хороскоп при мен включва индивидуално тълкуване на двете затъмнения и тяхното отражение през второто полугодие. За да разберете какво вещаят планетите лично за вас, запишете си час за консултация на office@astroacademy.bg!

Повече детайли за астро консултациите, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *