конфликти

28 ЯНУАРИ – 3 ФЕВРУАРИ: ИЗБЯГВАЙТЕ КОНФЛИКТИ

Нещо бълбука под повърхността, което към края на седмицата може да изригне като вулкан. В събота агресивният и устат Марс в Овен прави напрегнат аспект (квадрат) с властния Плутон в Козирог. Като ефектът ще се усеща в дните преди и след точния аспект. С такава планетна комбинация, някаква прикрита „помийна яма“ може внезапно да изригне на повърхността, като вулкан. Истината може да се окаже доста странна и да изисква известно време, за да я асимилирате. Ако нещо ви се струва нередно, послушайте интуицията си и проверете ситуацията в дълбочина. Но бъдете дискретни. В случай че ви надушат, важни доказателства може изчезнат мистериозно.

В хода на цялата седмица е възможно да страдате от променливи настроения. Ако забележите надигането на тъмната страна във вас, вземете своевременни мерки за противодействие, дори да сте справедливо ядосани. Най-важното е да съумеете да останете центрирани и спокойни. Ако си изпуснете гнева (тъмната страна на Марс в Овен), може да последва остра рекация на отмъщение (Плутон). Тук важи правилото, че предупреденият е наполовина спасен. Бъдете предпазливи и внимателно преценявайте риска, който поемате. Не се забърквайте в конфликти, за да не сърбате последствията седмици наред.

конфликти

Но там, където има проблем, има и решение. В неделя, миролюбивата Венера сключва положителен аспект (тригон) с Уран, който е способен да намира творчески и нестандартни решения. Това донякъде ще облекчи остатъчните ефекти от лудостта на седмицата. Подгответе се за социална промяна, по всякакъв начин. Може да се освободите деликатно от група хора, чиито тесногръди мнения не резонират с вас. Също така, този транзит може да ви свърже със съмишленици, с които заедно копнеете да промените света. На романтичен план, ако се чувствате зациклили във връзката си, потърсете разнообразито заедно с партньора си. Излезте навън и направете нещо ново, което не сте опитвали досега! Това може да върне приятните тръпки между вас. А ако нямате половинка, позволете на Вселената да ви изненада и се огледайте наоколо с отворен ум. Може някой, който не пасва на обичайните ви критерии, всъщност много да ви се хареса.

Успех с рисковете на седмицата! И нека има хепи енд за вас!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *