24-30 ЮНИ: МЕРКУРИЙ ВЛИЗА В ЛЪВ

Венера в квадрат с Нептун

Седмицата започва с напрегнат аспект (квадрат) между Венера и ретроградния Нептун. Общото между двете планети е, че не познават граници и са склонни да прекаляват с удоволствията. До средата на седмицата може да ви липсва прагматичност. Желателно е да отложите важните решения и покупки, за да не съжалявате в последствие. С Венера в непостоянния знак Близнацин и Нептун в разфокусирания Риби, вероятно ще смените мнението си още няколко пъти преди да се спрете на най-добрия вариант. И дори тогава не е ясно дали ще сте сигурни в решението си. Плюсът е, че Венера в Близнаци насърчава проучването на различните опции. А духовно ориентираният Нептун може да ви помогне да се свържете с интуицията си. Ако се почувствате „блокирали“ в някакъв момент, просто си намерете тихо местенце за кратка медитация. Или извадете лист и химикалка, за да излеете мислите и чувствата си. Ще забележите, че тези две практики действат проясняващо на съзнанието.

Трета четвърт на Луната в Овен

Във вторник намаляващата Луна влиза в Овен и в своята последна фаза, връщайки фокуса обратно към личните желания. Къде е златната среда между самостоятелността и сътрудничеството с другите? Това е въпросът. Ако сте се отклонили твърде много в едната посока, тези лунни лъчи ще ви помогнат да потърсите баланса. Помислете какво е вашето собствено определение за щастие. И преразгледайте личния си списък с цели. Ще ви донесе ли удовлетворение тяхното постигане или всъщност обслужвате чужди стремежи?

Меркурий влиза в Лъв

В петък планетата на общуването се прехвърля в Лъв, откривайки сезона на летните влюбвания. Престоят на Меркурий в знака на флирта и себеизявата ще трае чак до 29 август, заради ретроградна фаза от 8 юли до 1 август. В този период не са изключени комуникационни разминавания между влюбените или пък появата на стари гаджета на хоризонта. Но докато планетата се движи напред през следващите 10 дни, можете да се порадвате на сърдечните трепети. Както и съзнателно да се поставяте в светлините на прожекторите. Сега е моментът да се погрижите за визията си и да привлечете вниманието към себе си. Събудете способността си да греете сред другите, за да привлечете повече успех както в кариерата, така и на личен план. Излезте смело на сцената на живота и представете себи си като звезда!

Желая ви бляскав завършек на юни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *