Овен

24-30 СЕПТЕМВРИ: ПЪЛНОЛУНИЕ В ОВЕН

За всички, копнеещи за внимание, пълнолунието в огнения Овен ще огрее небето във вторник. Тези дръзки лунни лъчи могат да накарат дори най-срамежливите да се чувстват нетипично смели. Върху какво сте работили през последните шест месеца? Превъртете лентата назад до 16 април, когато беше съответстващото новолуние в Овен. Това, което сте започнали тогава, е готово да даде плод тази седмица. Дори все още да сте в тестова фаза на проекта си, време е да го покажете пред света, оставяйки прекалената предпазливост настрана. Овенът има самочувствие, без да търси одобрението на другите. Задачата на това пълнолуние е да се осмелим да покажем себе си, напълно автентични!    

Овен

В началото на седмицата ще ни бъде доста по-лесно да казваме НЕ на онова, което не искаме и ДА на онова, което резонира с нас. За добро или за лошо, овенската енергия крещи “Аз, аз аз…” и винаги иска още и още внимание. В резултат, се усилва желанието ни да се състезаваме с околните, с цел да сме на първо място. Важно е, обаче, да не забравяме, че не сме сами на този свят и да направим място на сцената и за други играчи. 

Но, ако поради някаква причина не можем да се изявим, потиснатото его може да се превърне във вълни от гняв, които неочаквано излизат на повърхността. За да избегнем риска от избухвания на гърба на невинни трети лица, добре е да спортуваме повече. Това ще даде отдушник на голямото количество действена енергия, която се трупа вътре в нас.    

В сряда дипломатичното Слънце във Везни прави напрегнат аспект (квадрат) към строгия Сатурн в Козирог. Дори да разбираме и двете гледни точки в някакъв конфликт, може да ни се наложи да изберем страна в крайна сметка. Да запазим неутралитет ще бъде трудна задача, защото другите ще искат да знаят “с нас ли си или си против нас”. Ще се наложи или да зарежем екипността или да се съюзим с другите в името на колектива. Всеки сам ще трябва да реши.

Два дни по-късно, в петък, Слънцето ще сключи положителен аспект (тригон) с Марс във Водолей. Ще имаме повече енергия от обичайното, за да се справяме с предизвикателствата на ежедневието си. И може би ще успеем да загладим положението от средата на седмицата.

Желая ви успешен финал на септември!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *