дигитален детокс

25 юни-1 юли: Дигитален детокс и завръщане към целите

Време е за дигитален детокс! Този вторник, 27 юни, Марс (действието) става ретрограден в технократския знак Водолей. Червената планета обръща хода си през една година и внася смут в областите под управление на знака, в който се движи. През 2018 г. Марс ще върви наобратно до 27 август включително, като първо това ще се случва във Водолей, а от 13 август планетата ще се завърне в Козирог, знака на структурата, реда и дисциплината.

дигитален детокс

Водолей отговаря за технологиите и социалните групи – до края на август не е зле да пестим енергията си, като се отдръпнем от хорските неща, които влизат в живота ни през социалните мрежи и крадат от вниманието ни. Може и да не ви се иска да напуснете Facebook или Instagram, но поне намалете активността си. Прочистете списъка с приятели, оставете смартфона настрана и се върнете в живия живот!

Освен за технологиите, Водолей отговаря за социалната справедливост. И с войнствения Марс тук, не е изключено да забелязваме несправедливости, срещу които да се разбунтуваме. Да му мислят управляващите, защото през следващите два месеца, социалното недоволство може да се окаже взривоопасно. А когато Марс стигне до Козирог, знака на правителството, големите предприятия и икономиката, наболялите въпроси могат да ескалират допълнително. Но нека не забравяме, че властта на парите е винаги в наши ръце – чрез тях “гласуваме” кои играчи да бъдат на пазара, затова нека да ги даваме на компании, които споделят нашите ценности.

В четвъртък ни очаква пълнолунието в Козирог. Време е да си примоним новогодишните обещания, които дадохме на себе си около новолунието в същия знак на 17 януари. Имаме ли успехи, които можем да отпразнуваме? Или сме на средата по пътя към финала и е време да планираме следващите си стъпки? Ако сме се отклонили от целите си, сега е моментът да се върнем към тях. Под въздействието на тази амбициозна Луна можем да повдигаме планини!

В събота, Меркурий (ума и общуването) се присъединява към Венера (любовта) в знака на влюбването Лъв – навлизаме в разгара на летните флиртове. Планетата на ума ще бъде с удължен престой в този знак заради ретроградна фаза от 26 юли до 18 август включително. И ще се движи през Лъв чак до 6 септември. Това е знакът на бляскавите партита, “царствените“ дрехи и продължителните престои в салона за красота. Меркурий в Лъв ни подтиква да изразяваме себе си със стил, защото когато се грижим за себе си добре, изпращаме послание към света, че заслужаваме да получим същото отношение и от другите. Нека заблестим!

Желая ви щастлив финал на юни!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *