романтика

28 май – 3 юни: Време е за пътешествия и романтика!

На 29 май е тазгодишното пълнолуние в Стрелец – безгрижния пътешественик на зодиака. Време е да сърфирате в блоговете за пътешествия и да общувате с вътрешния си номад! Ако можехте да отидете навсякъде по света, къде щяхте да направите следващото си пътуване? Накъдето и да сочи вътрешният ви компас, започнете да проучвате възможността сериозно! Току-виж се оказало, че не е толкова невъзможно да заминете и преди края на седмицата може вече да сте букнали билетите…

Няма нищо толкова разширяващо съзнанието и отварящо очите, колкото едно задгранично пътешествие. Но дори да нямате възмжност да пътувате, тази седмица потърсете друг начин да постигнете подобен ефект – например, гледайте документални филми за далечни земи, запишете се за чуждестранен онлайн семинар или медитирайте с шаманска песен, свиреща на фона. Пълната Луна в Стрелец също така благославя учителите и предприемачите. Време е най-накрая да обявите това обучение или да пуснете бета-тест на най-новия си продукт! Тези гениални идеи могат да започнат да се продават по-рано, отколкото си мислите.

В сряда, Меркурий, планетата на ума, се завъща в собствения си знак Близнаци, където ще остане до 12 юни включително. Акцентът се прехвърля върху умелото боравене с думите, което може да се окаже решаващо по време на този двуседмичен цикъл. Интелектуалното сближаване и остроумието ще служат като магнит за привличане на сродни души. А работата по двойки ще бъде в разцвета си.

романтика

Към края на седмицата, главната роля ще поеме Венера, планетата на любовта, в Рак, която ще сключи два положителни аспекта в петък и събота. Първият прилича на горещо танго с Юпитер в Скорпион и може да доведе до експлозия на похот и страст. Помислете отсега къде да заведете половинката си на интимен, романтичен уикенд за двама!

Романтиката продължава с пълна сила в събота, когато Венера ще докосне мечтателния Нептун в Риби. Фантазиите биха могли да се превърнат в реалност, а след това – отново във фантазии! Това е един от онези уикенди, в които способността да уловите мига и да му се насладите може да ви донесе незабравимо изживяване, дори ако става дума за нещо нетрайно. Под такова планетно въздействие, можете да потърсите пресечната точка между духовността и упадъка. Оставям на въображението ви да измисли комбинацията, с ключова дума „наслада“!

Щастлива декадентско-романтична седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *