Слънцето

7 – 13 МАЙ: Действието се върти около Слънцето

Тези дни действието се върти около Слънцето в Телец, което ще влезе в танц с две от по-бавно подвижните планети. В сряда светилото ще направи опозиция (напрегнат аспект) към Юпитер, който отговаря за експанзията и пребивава в момента в Скорпион. Около средата на седмицата може да ни е трудно да намерим границата в нещата, които правим. Ще сме склонни да прекаляваме, което може да се изрази като прекомерно харчене, крайно отдаване на удоволствия или липса на такт. Прекрачвайки границите, не е изключено да настъпим нечие его и това да създаде напрежение в отношенията ни с другите. Дори да сме прави за онова, което казваме, начинът, по който поднасяме информацията в момента е твърде назидателен. И ако не можем да си мерим приказките или да си премълчим, добре е да сме готови да си понесем последствията.

Слънцето

През уикенда небесата ни дават шанс да поработим върху себе си, с цел да израстнем като личности. В събота Слънцето сключва тригон (положителен аспект) с алхимичния Плутон. Този транзит действа като гигантска светкавица върху душите ни и може да освети заровени копнежи, подсъзнателни нужди или дори манипулативано поведение от наша страна. Осъзнатостта е първата крачка към промяната. Плутон е планетата на вътрешната трансформация и докосването със Слънцето ни помага да забележим собствените си слабости и грешки, за да можем да ги отстраним. Добре е да се вгледаме в себе си и да установим какво ни мотивира, какво искаме да постигнем и какво е нужно да коригираме, за да вървят нещата по-гладко. След като решим от какви промени имаме нужда, важно е да ги направим. Това ще ни донесе истинско удовлетворение.

Успешна майска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *