Близнаци

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 23 – 29 АПРИЛ

Пролетните любовни трепети започват официално тази сряд, 25 април, когато пламенната Венера влиза в общителния знак Близнаци, предизвиквайки масово „пърхане на пеперуди в корема“ до 19 май. Този планетарен цикъл със сигурност ще донесе приятни закачки и флиртове. Време е да покажете най-добрите си комуникационни умения! И ако нямате нещо вълнуващо, за което да говорите, значи е назрял моментът да се обогатите в културно отношение. Четете интересни статии и книги, разглеждайте музейни експозиции и галерии, в които са представени актуални художници. Излизайте с приятели на концерти или лекции. След всичко това, темите за разговор сами ще дойдат. Ако сте необвързани, в този период именно социалните контакти и активности могат да ви срещнат с подходящ партньор.

Близнаци

За двойките, сладките приказки в леглото може да се окажат особено приятни с Венера в Близнаци. Но забавленията ще се случва в еднаква степен и извън спалнята. За да подхранвате връзката в дните до 19 май, запълнете общото време с кратки пътешествия или вечери навън с приятели. В тази си фаза Венера най-много обича общуването, а това означава не само приказване, но и слушане. Слушайте внимателно това, което казва партньорът ви, вместо да бързате да отговорите! Когато хората се чувстват чути, те се чувстват обичани.

В четвъртък, обаче, е добре да сте нащрек. Агресивният Марс и коварният Плутон се срещат в един и същи градус на Козирога. Няма нищо светло и ведро в този тет-а-тет (или топ секретна среща в задната стаичка). С двете планети в знака на целеустремеността и желанието за власт, нещата могат да загрубеят. Козирог управлява авторитетите и не са изключени конфликти за надмощие с тях или межу тях. Иначе казано, възможно е да се спречкате с шефа, с институции, с родителите си или с друга авторитетна фигура преди края на работната седмица. Или пък да станете свидетел на конфликт между две силни страни. Но от положителна гледна точка, не е изключено да наблюдавате някои наистина героични показвания на сила. Идеята на конфликтите сега е да доведат до трасформация на статуквото. Така че нищо чудно нещата да се случат на принципа „всяко зло – за добро“.

Успешна пролетна седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *