7-13 ОКТОMВРИ: ВЕНЕРА ВЛИЗА В СКОРПИОН

Сатурн в квадрат със Слънцето

Този вторник Сатурн в Козирог прави напрегнат аспект (квадрат) със Слънцето във Везни. Централното светило е в знака, който ни дава обективност, помагайки ни да видим различните гледни точки в една ситуация. Но квадратът с планетата на строгостта и реда изисква от нас да вземем страна и да заявим по-ясно позицията си. В близките дни може да сме изправени пред трудно решение: да изоставим „стадния инстинкт“, отстоявайки собствените си интереси или да жертваме себе си в името на отбора. Няма средно положение и всеки сам трябва да прецени кое е по-важно според ситуацията.

Венера влиза в Скорпион

Венера влиза в Скорпион

В сряда планетата на любовта се прехвърля на територията на страстния Скорпион, където ще се движи до 1 ноември включително. Това е един от най-прелъстителните и горещи цикли на Венера, който обаче изисква дискретност. Сега е моментът да си поиграем на „50 нюанса сиво“, но онова, което се случва в спалнята, не бива да напуска пределите й. През следващите три седмици способността да пазим тайни ще е ключова. И то не само в личен план, но и в служебен. Желателно е да се спазва политиката за конфиденциалност, за да избегнем неприятности.

Въобще, да будим доверие у другите и да не предизвикваме излишни драми ще бъде решаващо. Ако сме във връзка, точно сега не е разумно да създаваме поводи за ревност – няма да завършат добре. Но ако сме в редиците на свободните, нека не изпадаме в прекалена потайност. В случай че имаме интерес към някого, добре е да му оставим ясни индикации. Премерената игра „на котка и мишка“ може да се окаже особено приятна!

Желая ви успешен баланс по тънката червена линия в отношенията тази седмица!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *